Hummus-fans opgelet: hier in de Jordaan vind je de lekkerste

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook genieten van lekker eten, drinken en samenzijn bij. Daarom delen we vanaf nu elke vrijdag de fijnste hotspots, met een Bedrock-randje.

Nu denk je, hummus, wat is daar nou zo spannend aan? Nou, bij D&A Hummus bistro in de Jordaan op de Westerstraat maken ze er een feest van.

Je kunt voor de klassieke optie kiezen, maar wij adviseren om de verschillende combinaties te proberen. Denk aan hummus roasted veggies voor de veganisten en vegetariërs, of hummus chicken met verse kruiden en olijfolie. Persoonlijk favorietje is de hummus met groenten in combinatie met de Shakshuka (een gerecht met tomaat en ei, geserveerd in een steelpannetje). Je krijgt bij elk gerecht lekkere verse pita brood, en dan dopen maar.

Verder is er voor de Ottolenghi-fans ook de optie om aubergine uit de oven te kiezen, of falafel (geserveerd met tahini en liefde, zoals op hun website staat).

Naast dat het eten heerlijk is, hebben ze ook lekkere wijnen en koffietjes. Het restaurant is klein, maar fijn ingedeeld waardoor je niet bovenop elkaar zit.

Ken je de Flamyngo-app al? Wij slaan alle Bedrock-hotspots op in de speciale Bedrock-lijst in de app. Als je die volgt blijf je up-to-date van onze favorieten.

Meer lezen

Dit is het mooiste dakterras van Amsterdam.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Hummus-fans opgelet: hier in de Jordaan vind je de lekkerste
Sluiten