Holly Syrett (29) wil bijdragen aan vernieuwing en verduurzaming in de modewereld

Samen met OneWorld presenteren we de meest duurzame jonge ondernemers van Nederland. We maakten tien portretten van inspirerende deelnemers aan de Duurzame Jonge 100 van 2016. In deze videoserie vertellen ondernemers, inspirators en duurzame koplopers je in één minuut hoe duurzaam ze leven én hoe jij dat ook kan doen. Aflevering 8: Holly Syrett (29), Projectleider Modebelofte en eigenaar GW Agency.

Holly zette GW (Gone Wrong) Agency op om projecten te realiseren die over de breedte van de modeketen bijdragen aan vernieuwing en verduurzaming. Met Modebelofte (een expositie tijdens de Dutch Design Week) laat ze zien wat de toekomst van mode kan zijn. Haar doel is om bij te dragen aan een duurzamer en nieuw systeem voor de mode-industrie. Daarnaast is ze met Natalie de Koning bezig om Pulp Fabrics te realiseren – een platform voor restmaterialen en recycled materialen.

Over de duurzame jonge 100
Elk jaar selecteert een jury de meest inspirerende, jonge, duurzame koplopers van Nederland, ter inspiratie voor een nieuwe generatie. De lijst bestaat uit honderd ondernemers, studenten en inspirators die een positieve impact hebben.

Plasticvrij leven? Download onze 'How to be... Plastic Free Guide'

Schrijf je in voor de mailing en ontvang dé gids die je helpt duurzamer te leven

Reageer op artikel:
Holly Syrett (29) wil bijdragen aan vernieuwing en verduurzaming in de modewereld
Sluiten