Rosa Bertram
Rosa Bertram Partnerbijdrage 1 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Hou jij het droog tijdens het lachen?

Niks heerlijker dan met je beste vriendinnen schaterlachen tot de tranen over je wangen rollen. Een gezonde dosis lachen, is niet alleen heel leuk, maar ook héél gezond voor je. Wist je dat je van een halfuurtje per dag lachen al langer leeft?

Lachen is gezond

Het is niet voor niets dat het gezegde luidt: ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’. Want van plezier te hebben en in een deuk te liggen, maakt je lichaam de fijne stofjes endorfine, dopamine en serotonine aan en daar word je dus heel blij van. Deze stofjes zorgen namelijk voor een ontspannen houding en een vrolijk, zorgeloos en opgewekt gevoel. Daarnaast maakt het je meer stressbestending én is het goed voor je weerstand!

Herkenbaar?

Herken je zo’n moment, dat je het écht niet meer houdt van het lachen en je buikspieren al lichtelijk beginnen pijn te doen? Dan is er een grote kans dat je dit weleens hebt meegemaakt: je bent ineens wat druppeltjes urine verloren. Dacht je al die tijd dat je de enige was? Zeker niet! Namelijk één op de drie vrouwen boven de 35 overkomt het. Jonger dan 35? Ook dan kan het je gewoon gebeuren (guilty!). Vooral bij onverwachte momenten zoals die flinke lachbui, een niesaanval of een body work-out.

The big secret: inlegkruisjes

Zoiets is héél normaal en kan iedereen overkomen. Maar hoe zorg je er nou voor dat je onverwachts kunt niezen, lachen of losgaan op de trampoline én toch fris de dag doorkomt? Gelukkig kun je je op zulke momenten voorbereiden. Want rollend op de grond liggen van het lachen, willen we voor geen goud inruilen!

Als je op honderd procent safe wil spelen, dan kun je het beste inlegkruisjes dragen die hier speciaal voor zijn ontwikkeld. Gelukkig komt Libresse met een ‘extra absorberend’ inlegkruisje. Dit inlegkruisje – Libresse Extra Protection – zit niet alleen fijn én beschermt je ondergoed (niet geheel onbelangrijk), maar zorgt ook voor dertig procent meer absorptie dan haar andere inlegkruisjes. Laat die body work-out maar komen!

Geurloos!

“En de geurtjes dan?”, denk je misschien. Ook daar wordt tegenwoordig rekening mee gehouden. Zo hebben deze inlegkruisjes een speciaal neutraliserende werking en worden geurtjes sneller opgenomen. En gelukkig wordt hierin géén parfum gebruikt. Wel zo fijn! Hoe bedoel je we kunnen fris en stralend de zomer in?!

 

 

 

 

In samenwerking met Libresse

Reageer op artikel:
Hou jij het droog tijdens het lachen?
Sluiten