Josephine Kay
Josephine Kay Body 25 aug 2017

Hier vind je de lekkerste vegan donuts, cupcakes en carrotcake van Amsterdam

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook genieten van lekker eten, drinken en samenzijn bij. Daarom delen we vanaf nu elke vrijdag de fijnste hotspots, met een Bedrock-randje. Een paar weken geleden schreven we al over de vegan junkfoodbar en nu bevestigen we nogmaals dat vegan eten echt niet altijd boring en extreem gezond hoeft te zijn. Bij de Vegabond in Amsterdam loop je namelijk watertandend naar binnen bij het aanschouwen van al het heerlijks on display. Van vegan oreocupcakes tot vegan geglazuurde donuts waar je tanden van gaan jeuken. Overigens is alles wat ze verkopen plantaardig.

Maar ze willen vooral ook aanmoedigen dat je af en toe een vegan product probeert, ook al ben je geen veganist. “Vegabond is all about selling vegan food, but that does not mean it is only for vegans. We have set out to create a cozy space in which everyone can enjoy delicious plant-based food. A place that feels homey, and where a community can grow and develop.”

Je kunt er naast de ongezondere opties als pizza of ijs ook terecht voor healthy alternatieven als een green smoothiebowl, wrap met hummus, speltbrood met ‘kaas,’ summer rolls en bananenbrood.

Je hoeft er trouwens niet te gaan zitten. Ze hebben naast de lunchroom ook een minisupermarktje waar je vegan producten kunt krijgen als vegan mayonaisse, kaas, ei-vervangers en plantaardige melk. Maar ook de vegan zonnebrand en beautyproducten mogen niet ontbreken.

Je kunt ze vinden op de Leliegracht 16 in Amsterdam, en ze zijn zeven dagen per week open. Geen zin om de deur uit te gaan? Ze zitten tegenwoordig ook op UberEats.
www.vegabond.nl

Ken je de Flamyngo-app al? Wij slaan alle Bedrock-hotspots op in de speciale Bedrock-lijst in de app. Als je die volgt blijf je up-to-date van onze favorieten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Hier vind je de lekkerste vegan donuts, cupcakes en carrotcake van Amsterdam
Sluiten