Hideout Bali Hut: een ecolodge middenin de bossen van Bali

Bali ken je natuurlijk van de stranden, surfscholen, yoga retreats en sinds kort ook van de rokende vulkaan Agung. Maar vergeet ook niet dat er bossen zijn op het Indonesische eiland. En daar kom je pas écht tot rust, te weten dat hier de Hideout Bali Hut is gebouwd.

De Hideout Bali Hut is een ecolodge, ver verwijderd van alle drukte op het eiland. Het huisje is ontworpen door de architecten Jarmil Lhoták en Alena Fibichová en volledig gemaakt van duurzaam bamboe.

Verwacht in deze berghut geen luxe, het is de eenvoud die dit huisje in de Balinese bergen bijzonder maakt. Het interieur is volledig in lijn met de lokale cultuur, de buitenkant vloeit weg in de natuurrijke omgeving.

De Hideout Bali Hut wordt vooral bezocht door wandelaars, muzikanten en natuurminnende backpackers. Omringd door de geluiden van het tropische bos en een kabbelend riviertje heb je hier het gevoel in de middle of nowhere te overnachten. Vergeet niet die ochtendwandeling naar de rijstvelden die praktisch om de hoek liggen.

Je vindt de Hideout Bali Hut onder meer op Airbnb.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Hideout Bali Hut: een ecolodge middenin de bossen van Bali
Sluiten