Het Inner Peace Conference komt er weer aan en jij krijgt een speciale Bedrock-korting

Zaterdag 5 en zondag 6 oktober is het weer tijd voor het Inner Peace Conference. Een tweedaags event op verschillende locaties in Amsterdam waarbij – je raadt het al – inner peace centraal staat. Omdat we jou alle inner peace en rust gunnen, tippen we de tofste workshops en talks én hebben we een leuke verrassing voor je!

Het hele weekend staat in het teken van inspiratie en zelfreflectie. Verwacht een prachtig scala aan gerenommeerde sprekers en leraren.

What to do bij het Inner Peace Conference

Twee dagen lang kan je door verschillende locaties in Amsterdam allerlei talks, lezingen, concerten, lessen en workshops volgen van wijze leraren en sprekers. Allemaal over de thema’s filosofie, meditatie en yoga.

Het evenement – dat volledig draait om het vinden van innerlijke rust – is opgericht om de mooiste wijsheden van de wereld (opnieuw) met iedereen te delen en een heuse inner revolutie op gang te brengen.

Revoluties gebeuren natuurlijk niet in één weekend, maar een beetje spieken in de wereld van wijsheden draagt daar zéker aan bij.

? ONLY 5 MORE DAYS! What is your plan for the weekend? Have you booked your sessions online? Please share your favourites with us! We will see each other on the 6th and 7th of October, to experience more peace, joy and ease in our lives. Start or ignite your own inner revolution, for yourself and your environment. ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ We invite you to be the change you want to see in the world.

125 Likes, 3 Comments – Inner Peace Conference (@innerpeaceconference) on Instagram: “? ONLY 5 MORE DAYS! What is your plan for the weekend? Have you booked your sessions online? Please…”

Waarom Amsterdam?

Wij zijn natuurlijk blij dat het evenement zich dichtbij huis afspeelt, maar daar is een speciale reden voor, aldus de organisatoren. Zij menen dat Amsterdam altijd een toevluchtsoord is geweest voor onafhankelijke denkers, schrijvers en kunstenaars.

Lees ook: Het chakra-systeem: zo werkt het (en oefeningen om je chakra’s in balans te brengen)

Volgens hen is het nu tijd om tradities rondom wijsheid opnieuw te delen. Wijsheden die ons verder brengen dan religie, nationaliteit of ras.

Het programma

Dit jaar zijn er 7 locaties aangesloten bij het Inner Peace Conference: De Duif, Amstelkerk, Vondelkerk, Zuiderkerk, Posthoornkerk, Keizersgrachtkerk en De Balie.

Op het programma staan onder andere talks van Max Strom over de verlangens van de mens, een sessie met Rob Koning (ook wel Mr. Breath) die je meeneemt in de krachten van bewuste ademhaling en een yogasessie met Richard Freeman en Mary Taylor.

Verder kan je ondermeer de workshop energie clearing volgen van Juno Borger en kan je deelnemen aan de healing sound met Praful & Vimal.

Ook interessant: Zo pas je spiritualiteit toe op je dagelijkse leven (zelfs tijdens je werk)

Alles wat je nodig hebt voor een weekend van zelfreflectie en inspiratie dus. Je kunt bovendien je eigen programma opstellen. Erg fijn, want dan kun je je richten op het gene wat jij belangrijk vindt.

Benieuwd naar de andere klassen en sessies? Bekijk de hele timetable hier.

Kortingscode

En last but not least: alle Bedrock-lezers krijgen een kortingscode waarmee je €10 (!) korting krijgt op je kaartje. Om de korting te ontvangen, voer je deze code in: INNERPEACEBEDROCK. Er zijn dagtickets of weekendticket beschikbaar.

We zien je graag daar!
Namasté.

Inner Peace Conference

Zaterdag 5 & zondag 6 oktober 2019
08.45 – 21.30

Meer over innerlijke rust?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Het Inner Peace Conference komt er weer aan en jij krijgt een speciale Bedrock-korting
Sluiten