Rosa Bertram
Rosa Bertram | LinkedIn Mind 25 sep 2019

WeekendTip: mindful wandelen door de duinen met Arie Boomsma & Nina Pierson

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar horen volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. Daarom delen we de leukste what-to-do’s voor dit weekend mét een Bedrock-randje.

Nog geen plannen dit weekend? Mooi! Je kan namelijk aanstaande zondag meedoen aan de Health Academy Walk in Noordwijk. En believe us – dat wil je!

Health Academy Walk

De Health Academy Walk is een bijzonder initiatief. Het is een inspirerende middag waarbij je luistert naar 3 masterclasses. Je volgt ze niet – zoals normaal gesproken bij masterclasses – in een zaal, maar volgt ze lopend.

Health Academy Walk
Bron: Health Academy Walk Health Academy Walk

Waarom? Tijdens het wandelen komen de beste ideeën naar boven. Dat komt omdat je tijdens het wandelen beide hersenhelften gebruikt. Je kunt informatie dus niet alleen opnemen, maar ook meteen toepassen.

Wist je dat er verschillende CEO’s zijn die wandelend vergaderen? Het is namelijk niet alleen goed voor je conditie, hart- en bloedvaten, het verbetert dus ook je creativiteit!

De sprekers

Tijdens de talks draait alles om een gezonder, gelukkig en succesvol leven. En wie kan daar beter over vertellen dan onze eigen founder en rasondernemer Nina Pierson? Samen met topsporter Gregory Sedoc en psycholoog Ap Dijksterhuis neemt ze je tijdens de wandeling mee in haar verhaal over een gezondere en duurzamere wereld.

Gregory leert wandelaars hoe om te gaan met stress, druk en hoe je in de ultieme focus flow komt. Ap vertelt meer over geluk en waarom we daarnaar streven.

Oh én hadden we al verteld dat er tijdens de wandeling ook live een podcast wordt opgenomen?

Lees ook: Waarom sporten en bewegen zo goed is voor je hersenen

Arie Boomsma is de host van de middag, hij deelt de koptelefoons uit (wel zo handig) en wandelt je door de 7 kilometer lange wandeling heen.

Dit is waarom je vandaag nog je ticket voor de Healthy Academy Walk op 29 september moet boeken: * ? Masterclass van Ap Dijksterhuis ? Rustgevend focusmoment ? Leerzame interactie-oefening ? Masterclass van Nina Pierson ? Toffe surprise-act ? Masterclass van Gregory Sedoc ? High five: selfie met Arie! ☀ Heerlijke wandeling door de duinen van Noordwijk * Een inspirerende wandeling met masterclasses voor een gelukkiger, gezonder en succesvol leven. Klinkt perfect, toch? * Tickets en info: link in bio!

31 Likes, 10 Comments – Healthy Fest (@healthyfest) on Instagram: “Dit is waarom je vandaag nog je ticket voor de Healthy Academy Walk op 29 september moet boeken: *…”

Een mooie manier om het weekend af te sluiten!

Healthy Academy Walk
Datum: 29 september 2019
Locatie: Noordwijk
Verkoopprijs: € 49,50 excl. service fee via deze link.

Meer redenen om te bewegen?

Plasticvrij leven? Download onze 'How to be... Plastic Free Guide'

Schrijf je in voor de mailing en ontvang dé gids die je helpt duurzamer te leven

Reageer op artikel:
WeekendTip: mindful wandelen door de duinen met Arie Boomsma & Nina Pierson
Sluiten