Nog een paar dagen tot het Happinez festival: deze mindful line-up wil je niet missen

Zin in een dag vol lezingen en workshops over geluk, liefde, innerlijke rust, yoga en nog veel meer? Ga dan aankomend weekend naar het Happinez-festival! Op 10, 11 en 12 mei wordt Taets Zaandam dé place to be om geïnspireerd te worden. Benieuwd naar wat je kan verwachten?

We delen alvast enkele hoogtepunten uit de line-up.

Een greep uit de line-up van Happinez 2019

Met een nieuwe locatie en een nieuwe opzet belooft het Happinez festival nóg magischer en nóg leerzamer te worden dan voorgaande jaren. De healing garden, Conscious stage en Magic stage zijn slechts een greep uit de podia die het Hembrugterrein omtoveren tot een plek van inspiratie en geluk. Dit kan je verwachten:

Vrijdag

Kunnen we niet allemaal wat extra body positivity gebruiken? Voor een inspirerende talk over zelfliefde kan je vrijdag terecht bij body-positivity blogger Mayra Louise. Want écht geluk zit niet in je kledingmaat.

In de categorie ‘duurzaam en groen leven’ moet je absoluut op de eerste rij staan bij Jelle Derckx – onder andere bekend van de podcast Het Groene Hart en zijn boek Verlangen naar minder. Op het festival gaat hij dieper in op topics als persoonlijke groei, duurzaamheid en minimalisme – onderwerpen die wij bij Bedrock graag omarmen.

Gedurende het hele festival worden er fijne yoga workshops gehouden. Erg benieuwd zijn we naar de yogasessie van gitarist Jan Kuiper. Samen met een percussionist en een harpist laten ze livemuziek versmelten met yoga en meditatie. Een combinatie naar ons hart.

Dit vind je vast ook leuk: Dit is wat er gebeurt tijdens een proces van persoonlijke groei

Zaterdag

Op zaterdag is het uitkijken naar spreekster Ingrid Fetell Lee die bekend is van haar aanstekelijke TED-talk over vrolijkheid. Op het Happinez festival deelt ze de trucs om vrolijkmakende dingen om ons heen te leren zien. We like!

Wist je dat seks en meditatie hand in hand kunnen gaan? Amerikaanse actrice en mindful sekscoach Jessica Graham vertelt ons meer over de weg naar een mindful seksleven.

Altijd al meer willen weten over Ayurveda? Loop dan langs bij Julia Blöhberger die laat zien dat meditatie, yoga en een ayurvedisch dieet de weg zijn naar harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Om 18.00u is het tijd voor de vuurceremonie. Het ondergaan van de zon en het opkomen van de maan wordt geëerd door een spektakel van muziek, kampvuren en rituelen. Dit is waar magie een hoogtepunt bereikt.

Zondag

Wie zondag het festival bezoekt, kunnen we de workshop van Erica Jago aanraden over het effect van essentiële olieën. Kom meer te weten over de krachtige werking van olieën op emoties en neem een rugzak vol met inspiratie mee naar huis!

Ook de sessie van Jocelyn de Kwant is er eentje om naar uit te kijken. Jocelyn zet de kracht van mindfulness in de verf door middel van eenvoudige oefeningen. Het resultaat? Een staat van creative flow die geest en ziel prikkelt.

Zondag wordt het festival afgesloten met een afsluitende gathering. Wedden dat je helemaal zen en geïnspireerd zal thuiskomen?

Er zijn nog een aantal tickets te koop voor €67,50. Je bestelt ze hier.

Luister nu ook naar Bedrock

Ben je – net als wij – op zoek naar geluk en probeer je je quarterlifecrisis zonder al te veel kleedscheuren door te komen? Dan is onze podcast Bedrock Talks een perfecte match voor jou! Rosa en Lisanne interviewen in de eerste aflevering expert en gelukspsycholoog Josje Smeets.

Spoiler: ze vertelt waar geluk allemaal mee samenhangt en wat je vooral wel en níét wilt doen. Luister je mee?

Tip: Luister en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts!

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Nog een paar dagen tot het Happinez festival: deze mindful line-up wil je niet missen
Sluiten