Deze 8 groene Instagramfeeds bezorgen je een duurzame dosis inspiratie

Deze groene plant based Instagramfeeds bezorgen je een dosis healthy inspiratie. Van mooie planten tot heerlijke salades: ze kleuren je online wereld helemaal groen.

Laura van de Vorst

Laura van de Vorst is een nutrionist, yogi en oprichter van The Green Tribe. Ze inspireert anderen met manieren om beter voor jezelf, en de aarde te zorgen.

The Green Girls Club

The Green Girls Club deelt de inspiratie en tips voor een groen en duurzaam leven, en is vooral ook een community voor vrouwen met een groen hart.

Plants On Pink

In de feed van Plants On Pink vind je de mooiste afbeeldingen van planten op een roze achtergrond.

The Sill

The Sill is een plantenwinkeltje in New York. Op Instagram delen ze mooiste foto’s van planten om mensen te inspireren om meer groen in huis te halen.

GOOP

Amerikaans online magazine GOOP deelt op Instagram inspirerend beeld over duurzaam en bewust leven en héérlijke recepten.

Spruitje

Kunstenaar Spruitje creëert duurzame miniatuur tuintjes in grote glazen flessen en potten. Volg zijn feed voor de mooiste kunstwerken.

W.Green

W.Green is een communicatiebureau in Amsterdam dat zich heeft gespecialiseerd in duurzame lifestyle en fashion. In hun Instagramfeed komen dan ook de mooiste sustainable merken voorbij.

BEDROCK

Tja, onze feed kan natuurlijk niet in het lijstje ontbreken. Voor je dagelijkse dosis conscious & healthy living.

Meer green vibes?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Deze 8 groene Instagramfeeds bezorgen je een duurzame dosis inspiratie
Sluiten