Rosa Bertram
Rosa Bertram Better World 25 jan 2019

WeekendTip: de vegan brunch van Go With The Glow in Amsterdam

Is het einde van je Dry January of Veganuary bijna in zicht en zwakken je goede voornemens al beetje bij beetje af? Krijg dit weekend een nieuwe dosis motivatie bij de vegan nieuwjaarsbrunch van het healthy lifestyle merk Go With The Glow in Amsterdam. Net als Bedrock staat Go With The Glow voor een plantaardige, bewuste, duurzame en liefdevolle levensstijl. Dus believe me, deze healthy brunch mét tips wil je niet missen. 

De zusjes Loulou en Isabelle Machine begonnen het gezonde lifestyle platform zo’n 3 jaar geleden. Ze kozen voor een plantaardige levensstijl en merkten dat ze er fysiek, mentaal en spiritueel sprongen op vooruit gingen. Die ervaringen wilden ze delen en begonnen daarom Go With The Glow waarmee ze nu events organiseren, vegan recepten delen, tips geven en hun favo hotspots tippen.

Een live guide naar een veganistisch leven

Op zaterdag 26 januari van 12.00u tot 15.00u word je in de all natural watten gelegd in Persijn QO Dutch Eatery, een duurzaam hotel in Amsterdam Oost. Wat kan je verwachten? De zusjes doen hun (achter)naam eer aan want ze hebben sprekers, prijzen en een menu bij elkaar weten te zoeken waar wij héél blij van worden. Vanuit Westerse en Ayurvedische inzichten wordt gekeken naar hoe je de beste versie van jezelf kan zijn: fit, vrolijk en glowie.

Morning Glowies! Nog 4 nachtjes slapen tot de Vegan nieuwjaarsbrunch! Veganuary, veganisme, vegetarisme, flexitarisme, volges ons is dit topic nog nooit zo hot geweest als nu. Maar waar moet je op letten als je plantaardig gaat eten? Hoe kom je aan je proteïne, ijzer, omega’s en calcium? Waarom is het belangrijk om lokaal en seizoensgebonden te eten? Waarom is het verstandig om in de middag je grootste maaltijd te eten? Wat voor effect heeft voeding op je geest en emoties? Hoe kan je werken aan een gezonde relatie met voeding? Vanuit westerse en ayurvedische perspectieven helpen we jou op weg naar de beste versie van jezelf, fit, vrolijk en GLOWIE ?✨ en als je nog andere vragen hebt dan is daar natuurlijk ook ruimte voor tijdens de Q&A! Tickets voor de brunch koop je voor €45 via de link in onze bio. Hier krijg je een heerlijk en volwaardig viergangenmenu voor, een 7 days Glow challenge twv €17,50 en je maakt kans op een van de conscious prijzen tijdens de quiz zoals een driedaagse cleanse van @juicebrothers , een unlimited maand abbonement bij @movementsyoga , 2 x een moon kit van @rockyourworld.ryw , 2 x een 3 maanden abbonement bij @bbbhealthboutique , 4 x een @boho_tiffin , een gezichtreflexologie behandeling bij @belledelacroix , een bindweefselmassage bij @beauty_bewust , een massage bij @arigato_amsterdam , een meditatie kit van @lightstylecreations , 2 x Vegan powerboost pakketten van @plentnl , de mooiste Vegan kookboeken: 1 x @maneatplant , 3 x @thehappypear , 1 x Vegan fit food van @fitgreenchef , een taart van @nonocakes , een kappersbehandeling bij Day and Night hairdraissers, een skincare pakket van @squalan en we gaan nog meer aankondigen deze week ?❤️ Tot zaterdag!! ? #startglowing #persijn #vegan #plantaardig #amsterdam #brunch

203 Likes, 7 Comments – Go With The Glow (@gowiththeglow.nl) on Instagram: “Morning Glowies! Nog 4 nachtjes slapen tot de Vegan nieuwjaarsbrunch! Veganuary, veganisme,…”

Tijdens de brunch komen gasten aan het woord met praktische tips om thuis vaker gezond, bewust, duurzaam en plantaardig te eten. Zij zullen vragen beantwoorden als: waar moet je op letten als je plantaardig gaat eten? Hoe kom je aan je proteïne, ijzer, omega’s en calcium? Waarom is het belangrijk om lokaal en seizoensgebonden te eten? Waarom is het verstandig om in de middag je grootste maaltijd te eten? Wat voor effect heeft voeding op je geest en emoties? Hoe kan je werken aan een gezonde relatie met voeding?  

Veganisme: dit is alles wat je wilt weten over veganistisch eten

Ook krijg je een 7 Days Glow Challenge e-book cadeau om je goede voornemens ook echt vol te houden. Heb je aan het einde van de brunch nog meer vragen over een veganistisch dieet? Bewaar die voor de heuse Q&A.

Wat staat er op het vegan menu?

Tijdens de speeches wordt er een 4-gangenmenu geserveerd. Wat je kan verwachten? Alle gerechten zijn (no surprise) plantaardig, seizoensgebonden en lokaal verkregen. Pompoen met sorbet en peer, courgette met Oost-Indische kers en hazelnoot, Bbq wintergroenten met snert en roggebrood én snijboontjes met meloen basilicum. Yummy!

Concious quiz

Als dat nog niet genoeg was, dan overtuigt het concious prijzenpakket je misschien, want daar zeg je U tegen. Dit kan je winnen:

Een kaartje kost €45 en kan je online kopen.

Het adres van QO
Amstelvlietstraat 4,
1096 GB
Netherlands 

Meer lezen over veganisme?

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
WeekendTip: de vegan brunch van Go With The Glow in Amsterdam
Sluiten