Josephine Kay
Josephine Kay | LinkedIn Body 21 jul 2018

Hier eet je een gezonde kapsalon (ja echt, voor op je hotspot-lijst)

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook genieten van lekker eten, drinken en samenzijn bij. Daarom delen we vanaf nu elke vrijdag de fijnste hotspots, met een Bedrock-randje.

Over het algemeen kiezen we voor een gezonde en bewuste levensstijl. Daar staat Bedrock immers voor. Dat houdt in dat we gezonde voeding kiezen omdat dat het beste is voor ons lichaam. Met de juiste voedingsstoffen in je lichaam voel je je nou eenmaal beter en fitter. Maar soms is het heerlijk om te zondigen.

En dat moet kunnen, toch?

Maar als we het dan doen, laten we het dan op een zo verantwoorde mogelijke manier doen. Of dat kan? Jazeker. In Amsterdam heb je twee vestigingen van SNCKBR, en ook eentje in Utrecht en Eindhoven. Klinkt niet bepaald verantwoord, maar hier kun je klassieke snacks vinden met een gezonde twist.

Denk aan pizza’s met een bloemkoolbodem of biologische zoete aardappelfrietjes (oftewel net-niet-friet, zoals zij ze noemen).

SNCKBR maakt met duurzame ingrediënten comfort food dat, zoals zij het zo mooi uitdrukken, finger licking good is, maar ook matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en E-nummers en, waar mogelijk ook nog glutenvrij en koolhydraatarm. SNCKBR biedt een grote variëteit aan vegetarische, veganistische, vlees- of visgerechten- en is altijd vrij van b*llshit. Het is zelfs niet bereid in een omgeving waar b*llshit verwerkt wordt.

It’s the good, the bad and the healthy.

Check op snckbr.com de locaties en het menu.

Ps: Op zondag 23 juli zal er zowel in SNCKBR de Pijp als SNCKBR West voor de eerste keer een Vegan Sunday gehouden worden. Dit wordt vanaf nu maandelijks georganiseerd met een gloednieuw menu met bijpassende vegan (bio) wijnen.
Boek via snckbr.com je tafeltje! €27,50 p.p | €35,- p.p inclusief wijnen.

Ken je de Flamyngo-app al? Wij slaan alle Bedrock-hotspots op in de speciale Bedrock-lijst in de app. Als je die volgt blijf je up-to-date van onze favorieten.

Benieuwd naar meer gezonde hotspots?

Wil je meer verhalen over gezondheid? Meld je nu aan voor onze Bedrock-Weekly!

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Hier eet je een gezonde kapsalon (ja echt, voor op je hotspot-lijst)
Sluiten