Josephine Kay
Josephine Kay Better World 26 nov 2016

Gespot door de redactie: een lezing over de liefde en een klassiek kerstconcert in een loods

Elke week selecteert de Bedrock-redactie de mooiste nieuwe locaties, meest bijzondere winkels, interessantste to do’s en fijnste producten. Allemaal Bedrock Approved. Deze week onder andere een nieuwe juicebar, voedingsadvies-centrum en sportschool in één en een bijzondere pop-up store in Amsterdam. [source id=”attachment_22182″ align=”center”][/source]

KLÆVER HEALTH

Stefanie Klaver had een duidelijke missie: een alles-in-één plek waar sport, onderzoek, begeleiding voeding, lekkere sapjes en andere healthy producten bijeen komen. Dit heeft ze waar gemaakt in de recent geopende KLÆVER HEALTH op de Rozengracht in Amsterdam. Hier kun je terecht voor de lekkerste juices & smoothies, top kwaliteit voedingssupplementen, detoxprogramma’s, voedingsadvies op maat, gezondheidsanalyses, Personal training en natuurlijk het beste bananabread in town. Oh, en de smoothies zijn echt een cadeautje voor jezelf.
Facebook.com/klaeverhealth

Klassiek in de Loods

Zaterdag 24 december organiseert 24classics de kersteditie van Klassiek in de Loods. Een klassiek concert van hoge kwaliteit op een unieke, rauwe locatie. Dit jaar is voor het eerst de indrukwekkende Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam het decor voor een prachtig kerstconcert. Op kerstavond speelt Camerata RCO, een ensemble van leden van het Koninklijk Concertgebouw Orkest, het Octet van de Oostenrijkse componist Franz Schubert. Het is één van de topstukken uit de kamermuziek, vol emotie en temperament. Het klassieke concert wordt omlijst met glühwein, aansluitende borrel en een paar bijzondere acties: Maria’s, zwangere vrouwen en oma’s mogen gratis naar binnen.
24classics.stager.nl

Nadenken over de liefde

[source id=”attachment_22164″ align=”center”][/source]

Granny’s Finest Pop-up store

Het Nederlandse modelabel Granny’s Finest organiseert al vijf jaar handwerkclubs om (eenzame) ouderen samen te brengen. De gebreide en gehaakte items – als sjaals, mutsen en kussens – worden ontworpen in samenwerking met jonge designers. Vanaf volgende week zijn ze een week lang verkrijgbaar in de pop-up store in de Gerard Doustraat in Amsterdam, waar de Nederlandse oma’s overigens ook aan het breien zijn.
Grannysfinest.com

Liefdesbang-lezing door Hannah Cuppen

Hannah Cuppen is integraal therapeut, trainer en auteur. In haar eigen praktijk begeleidt ze mensen in diepgaande processen. In haar eigen leerproces is schrijven altijd een belangrijk instrument geweest. Naast haar ervaringsdeskundigheid heeft zij zich ook beroepsmatig gespecialiseerd in de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst. Daaruit is in 2014 haar eerste boek Liefdesbang voortgekomen. Op basis van dit boek geeft ze trainingen over het overwinnen van verlatingsangst en bindingsangst. Van haar boek is inmiddels de 12de druk verschenen, het is in het Duits vertaald en heeft een grote groep fans. In januari 2017 komt haar tweede boek Liefdesroep uit. Ze geeft op 13 december om 19:30 uur een lezing georganiseerd door De Bewustzijn School en er zijn nog plekken beschikbaar!
Debewustzijnschool.nl

Niets meer missen van Bedrock?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date. Of schrijf je in voor de Bedrock-nieuwsbrief.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Gespot door de redactie: een lezing over de liefde en een klassiek kerstconcert in een loods
Sluiten