Josephine Kay
Josephine Kay Better World 19 nov 2016

Gespot door de redactie: een (echte) beginners meditatie-gids en een interessante The School of Life-lezing

Elke week selecteert de Bedrock-redactie de mooiste nieuwe locaties, meest bijzondere winkels, interessantste to do’s en fijnste producten. Allemaal Bedrock Approved. Deze week onder andere een filmpje die op een nuchtere manier meditatie uitlegt en een kledingstuk écht op maat gemaakt.

Meditatie voor beginners

Meditation 101: A Beginner's Guide from Gobblynne on Vimeo.

[source id=”attachment_21690″ align=”center”][/source]

Martha Nussbaum-lezing

Wat heb je aan woede en wraak? Ooit hadden we deze zaken nodig om ervoor te zorgen dat mensen niet overal mee weg konden komen. Maar na de invoering van het rechtssysteem is de schade die woede en wraak aanrichten vele malen groter dan wat ze nog opleveren. En daarom moeten we ook proberen er vanaf te komen. Zo betoogt Martha Nussbaum, een van de belangrijkste filosofen van dit moment.

Redacteur Joanne: “Ik ga naar de lezing op 11 december omdat ik interessant vind om meer over het fenomeen ‘haat’ te weten te komen. Hoe draai je haat om in liefde?” Op zondag 11 december tackelt Nussbaum deze vragen in de Westerkerk in Amsterdam. Ze houdt een hartstochtelijk pleidooi dat niet alleen je ideeën over woede op de kop zet, maar je daarmee ook op een andere manier doet voelen en leven.
Locatie: Zondag 11 december, Westerkerk, Prinsengracht 281, Amsterdam, 19:30 uur

detoxen met salades

[source id=”attachment_21676″ align=”center”][/source]

SLA detox days

Saladebar SLA heeft net een driedaags all-in detox programma gelanceerd waarmee je je lichaam op een super makkelijke manier in balans brengt. Zonder een extreem dieet maar juist mét gezond en lekker eten. De recepten beginnen bij biologische groenten en zijn helemaal vrij van geraffineerde suikers, zuivel en gluten. Ze bevatten het volledige scala aan voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. De gerechten zijn gemaakt met zoveel mogelijk onbewerkte producten, oftewel wholefoods, zodat je lichaam alle voedingsstoffen makkelijk kan opnemen.
Head of Content Josephine: “De mensen die me kennen weten: ik houd van lekker eten, en een sapkuur is voor mij de ultieme straf. Daarom ben ik extreem blij met de SLA detox, omdat je er ook een lekkere salade en een goedgevulde soep bij krijgt.”

[source id=”attachment_21685″ align=”center”][/source]

The girl and the machine

Bij The Girl and the Machine wordt er gebruik gemaakt van een machine die alleen maar unieke, perfecte kleding maakt​.​ ​D​e techniek heet 3D-knitting. Met 3D knitting worden stoffen gebreid die zonder knippen of naaien om een driedimensionale vorm passen, zodat een perfect passend kledingstuk zonder naden ontstaat. ​Je kunt je eigen ontwerp aanpassen aan​ je eigen wensen, met precies de gewenste halslijn en lengtes.
Hoofdredacteur Nina: “het is heel bijzonder om een kledingstuk te hebben die helemaal speciaal voor jou op maat is gemaakt, een betere fit dan dit ga je niet vinden.”

Niets meer missen van Bedrock?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date. Of schrijf je in voor de Bedrock-nieuwsbrief.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Gespot door de redactie: een (echte) beginners meditatie-gids en een interessante The School of Life-lezing
Sluiten