Gespot door de redactie: ADE recharge station, een eye-opening documentaire en de Thrift Shop

Elke week selecteert de Bedrock-redactie de mooiste nieuwe locaties, meest bijzondere winkels, interessantste to do’s en fijnste producten. Allemaal Bedrock Approved. Deze week onder andere twee manieren waarop je tot rust kunt komen in de ADE-hectiek en een mooie ontwikkeling in Frankrijk.

Bedrock-kast in de Thrift Shop Amsterdam

Niets mooier dan kleding een tweede leven geven. Zo ga je duurzaam met je kledingkast om én maak je een ander gelukkig. De Thrift Shop in Amsterdam is een combinatie van een conceptstore, een tweedehandswinkel en een vintagemarkt. Jonge designers krijgen de kans om hun kleding te verkopen en jij kunt er je tweedehands kleding verkopen (of kopen!).

De winkel bestaat uit kasten die je voor een vast tarief per week huurt. Met een online inlogsysteem kun je als verkoper vanuit huis producten prijzen en vervolgens bijhouden wat er is verkocht. Er passen ongeveer 40 (kleding)stukken in en je kunt je kast any time komen bijvullen. De komende twee weken kun je shoppen van de Bedrock-kast! Dus sla je slag…
www.thriftshop.amsterdam

[source id=”attachment_19868″ align=”left”][/source]

Frankrijk verbiedt plastic bekers, borden en bestek

In juli besloot Frankrijk al de productie en verkoop van plastic tasjes af te schaffen, en nu is het plan om vanaf 2020 hetzelfde te doen met plastic bekers, borden en bestek. Vanaf 2020 moeten in Frankrijk alle plastic artikelen gemaakt worden van afbreekbaar plastic.

ADE Playground Recharge Station

Er wordt flink wat af gefeest in Amsterdam dit weekend tijdens de Amsterdam Dance Event. Grote kans dat er heel wat mensen met katers wakker worden. Daarom besloot The Conscious Club, samen met Once in a Blue Moon, een recharge station in het leven te roepen. Wat je er kunt doen? Genieten van een gratis detoxsapje, genieten van een gezond ontbijt en hapjes, een massage nemen en uiteraard een lekker kopje koffie drinken zodat je weer vol energie naar het volgende feestje kunt. Oh ja, en er wordt uiteraard ook wat muziek gedraaid van, onder andere, Holger Hecler en DJ Ostendorf.
Je vindt meer informatie op de Facebook-pagina.

Racing extinction documentaire

We weten dat dieren uitsterven, maar hebben we wel door hoe ernstig de situatie is? In deze documentaire krijgen we een kijkje achter de schermen en zien we schokkende beelden. Als we zo doorgaan en er niets aan doen, raken we de helft van alle diersoorten op aarde kwijt.
www.racingextinction.com

Graancirkels tentoonstelling

Vandaag is de laatste dag om de expositie ‘Graancirkels, de onbekende feiten’ te zien. Naast spectaculaire foto’s van complexe geometrische patronen wordt een aantal verrassende feiten getoond. Zo is het relatief onbekend dat er onverklaarbare lichtverschijnselen, zoals zwevende bollen, en geluiden worden waargenomen in en rondom graancirkels en dat er ruim 50 ooggetuigen zijn die een authentieke graancirkel hebben zien ontstaan. Ook zijn er afwijkingen aangetroffen in het gewas en de grond.
Bekijk hier de trailer over de expositie.

Niets meer missen van Bedrock?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date. Of schrijf je in voor de Bedrock-nieuwsbrief.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Gespot door de redactie: ADE recharge station, een eye-opening documentaire en de Thrift Shop
Sluiten