Josephine Kay
Josephine Kay Body 1 sep 2018

Ga hier naartoe voor vegan kaasfondue (!), vegan roquefort en Friese nagelkaas

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook genieten van lekker eten, drinken en samenzijn bij. Daarom delen we vanaf nu elke vrijdag de fijnste hotspots, met een Bedrock-randje. Bij één van onze favoriete vegan restaurants in de hoofdstad Mr. & Mrs. Watson bestel je één van onze guilty pleasures. Voor alle kaasliefhebbers is dit dé uitkomst. We just died and went to heaven. Ze hebben namelijk vegan kazen ontwikkeld, van Friese nagelkaas tot roquefort, en ook vegan kaasfondue ontbreekt niet op het menu. Jeuj!

De oprichtsters Kirsi Rautiainen en Aleid Koopal leggen uit: “Mr. & Mrs. Watson serveert vegan comfort food met een culinaire twist. Een tipje van de sluier: denk aan gerechten zoals frittata tatin, pulled no-pork, appel-salie worstjes, sinaasappelsoep en een niet te versmaden vegan cheesecake.”

Wordt dit vegan seafood de nieuwe vega-burger?

Plant based menu

Een volledig plant based menu met voor ieder wat wils. “We weten daarnaast hoe Nederlanders hechten aan een lekker stukje kaas. Ook wij zijn echte kaaskoppen. Om ook daarin te voorzien hebben we een heel assortiment vegan kazen ontwikkeld.

Hiermee willen we laten zien hoe veelzijdig de plantaardige keuken is. We kunnen niet wachten om onze ervaring met iedereen te kunnen delen,” voegt Koopal hieraan toe.

Om het helemaal af te maken is de inrichting ook volledig vrij van dierlijke materialen. De banken en barkrukken zijn bekleed met Piñatex; leer gemaakt van ananasbladen. Koopal: “Een dier- en milieuvriendelijke optie, zonder in te leveren op kwaliteit en looks. Daar wordt een mens toch blij van? Dat is dan ook precies de filosofie van Mr. & Mrs. Watson: een bewuste leefstijl verbinden aan schoonheid en genot.”

Wij zijn in ieder geval om. Je vindt Mr. & Mrs. Watson op Linnaeuskade 3h in Amsterdam.

Alles weten over veganisme? Lees onze ultieme guide naar een veganistische levensstijl

Meer lezen over vegan uiteten gaan?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Ga hier naartoe voor vegan kaasfondue (!), vegan roquefort en Friese nagelkaas
Sluiten