wpk-admin
wpk-admin Body 29 mei 2016

Een heerlijk sapje met gele biet, wortel, bleekselderij & kurkuma

SLA deelt de populaire recepten uit hun kookboek met BEDROCK. Deze keer delen we een recept voor een verrassend sapje met gele biet. Het sapje is pittig zoet van smaak en ondersteunt je lever en je spijsvertering door de kurkumawortel en de bleekselderij die erin verwerkt zijn.

Ingrediënten

  • 1 partje citroen
  • 2 middelgrote wortels
  • 3 kleine of 11⁄2 grote gele biet
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 cm kurkumawortel

Knijp het partje citroen uit in een groot glas. Maak het sap door de gele biet, kurkumawortel, wortel en bleekselderij door de slowjuicer te persen.

Recept uit het kookboek van SLA, geschreven door Ida de Haart.

Het is tijd voor een nieuwsbrief die je verder brengt (+ ontvang een mindful kleurplaat)

Schrijf je in en ontvang gratis de Bedrock kleurplaat!

Reageer op artikel:
Een heerlijk sapje met gele biet, wortel, bleekselderij & kurkuma
Sluiten