wpk-admin
wpk-admin Body 8 mei 2016

Een heerlijk recept voor rozemarijn-knoflookolie

SLA deelt een aantal van de populaire recepten uit hun kookboek met BEDROCK. Groen, makkelijk, gezond en bovenal super lekker. Deze week delen we een recept voor een rozemarijn-knoflookolie. De olie is heerlijk om groenten en kip in de oven te garen.

Ingrediënten

  • 500 ml olijfolie
  • 500 ml zonnebloemolie
  • 5 takjes verse rozemarijn
  • 5 teentjes knoflook

Schenk de olijfolie en de zonnebloemolie in een hoge kan of pot. Pluk de blaadjes van de rozemarijn en spoel en droog deze even goed af. Pel de knoflook en plet de teentjes met de platte kant van je mes. Snijd de knoflook vervolgens in stukjes. Doe de rozemarijn en de knoflook bij de olie. Maal met de staafmixer de knoflook en de rozemarijn in 30 seconden helemaal fijn in de olie.

Recept uit het kookboek van SLA, geschreven door Ida de Haart.

Het is tijd voor een nieuwsbrief die je verder brengt (+ ontvang een mindful kleurplaat)

Schrijf je in en ontvang gratis de Bedrock kleurplaat!

Reageer op artikel:
Een heerlijk recept voor rozemarijn-knoflookolie
Sluiten