Nina Pierson
Nina Pierson Partnerbijdrage 24 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Een eerlijk gesprek over moederschap met Carolien Spoor

Voor onze serie The Walks maak ik een wandeling met inspirerende moeders die zich kwetsbaar durven op te stellen in die nieuwbakken rol. Ik vond dit belangrijk omdat ik in mijn omgeving veel te vaak moeders hoorde zeggen dat ze zich alleen voelen in hun imperfecties en onzekerheden. En ik merkte zelf dat er niks verfrissender was dan de uitdagingen en tegenslagen van het moederschap te kunnen delen met mijn vriendinnen. https://youtu.be/U9ih2joM240

In deze aflevering ga ik in gesprek met Carolien Spoor. We delen onze visie over hoe in het leven tegenslagen kunnen veranderen in kansen. Kort na de geboorte van haar zoon verloor zij haar vader. Ze deelt openhartig hoe zij omgaat met deze twee levensbepalende gebeurtenissen die lijnrecht tegenover elkaar staan.

Een ander belangrijk thema in Carolien haar leven is de passie voor haar werk: acteren. Drie weken na de geboorte van haar zoon Otis stond zij, door een planning waar zij geen controle over had, weer op de set. Het levert hilarische taferelen op van borstkolven op de gekste plekken tot het leren loslaten op de juiste momenten.

Tussen de woorden van haar verhaal door leert ze mij dat alles mogelijk is in het leven, als je maar de juiste intentie hebt. En dat het niet zozeer gaat over wat je overkomt maar over hoe je ermee omgaat. Iets waar we allemaal wat van kunnen leren, ook als we geen kinderen hebben.

Deze serie is een samenwerking met onze partner Bugaboo. Carolien loopt in een zelf ontworpen Bugaboo Buffalo. Ze vond de legerprint zo gaaf en heeft hem afgewerkt met leren details. Omdat ze veel over het strand wil wandelen en in de bossen koos ze express voor de grote wielen.

Dit was voorlopig de laatste aflevering van deze driedelige webserie, maar we hopen binnenkort met een nieuwe seizoen van The Walks te komen. Bekijk hier de aflevering met artiest Cata Pirata en hier de aflevering met Instagram-moeder Anouk Yve.

Check bugaboo.com voor meer informatie.

In samenwerking met Bugaboo

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken (en ontvang gratis het Grote Vegan Kookboek!)

Reageer op artikel:
Een eerlijk gesprek over moederschap met Carolien Spoor
Sluiten