Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Watch 7 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Dierenliefhebber? Dogs op Netflix brengt de goedheid van honden prachtig in beeld

Yes, weekend! Tijd om in je joggingbroek op de bank te hangen met films en series en je verstand op nul. Of toch niet? Op Netflix vind je niet alleen dingen als Gossip Girl en Pretty Little Liars, maar ook een heleboel toffe films en documentaires die je wereldbeeld verbreden. Daarom geven wij elke week een nieuwe Netflix-tip. Dit keer: Dogs, een emotionele documentaireserie over men’s best friend.

Een hond een huisdier noemen is eigenlijk oneerbiedig. Iedereen die ooit een kwispelende viervoeter heeft gehad, weet dat honden veel meer zijn dan dieren. De meeste mensen zien honden eerder als familie. Denk jij daar net zo over? Dan is Dogs op Netflix een absolute must see.

Dogs op Netflix: hartverwarmend én hartverscheurend

In deze documentaire reeks krijgen we 6 prachtige, inspirerende, emotionele en vooral hartverwarmende hondenverhalen. Van een Husky die vast zit in het door oorlog verscheurde Syrië tot inspirerende verhalen over hoe hulphonden ons leven beter kunnen maken.

Dit vind je vast ook interessant: Voor iedereen die van honden houdt: waarom ‘ie de perfecte guru is

Stuk voor stuk zijn het verhalen over onvoorwaardelijke liefde die laten zien dat honden eigenlijk veel te goed zijn voor deze wereld. Daar kan de mens vaak een voorbeeld aan nemen!

De betekenis van honden

Volgens de makers Glen Zipper en Amy Berg is Dogs niet alleen een serie die laat zien hoe wij met onze honden omgaan, maar vooral wat zij voor ons betekenen. “Het kijken naar de show biedt een zalf voor de geest en herinnert ons aan de verlossende kracht van liefde,” aldus Amy Berg.

Must read: Naar de dierentuin gaan: wel of niet oké?

Verwacht dus een prachtige serie met heel veel hartverwarmende, maar ook hartverscheurende momenten. Ideaal voor als je eens een avondje met je verstand op nul wil ontspannen op de bank… al dan niet samen met je hond!

Bekijk de volledige trailer hieronder:

Meer Netflixtips?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Dierenliefhebber? Dogs op Netflix brengt de goedheid van honden prachtig in beeld
Sluiten