Hier kun je zelf huid- en haarverzorgingsproducten maken!

Elke week selecteert de Bedrock redactie de mooiste nieuwe locaties, meest interessante to do’s en fijnste producten. Allemaal Bedrock Approved. Vandaag: DIY-pakketten om je eigen huid- en haarverzorgingsproducten te maken, Bedrock-cases voor je telefoon of laptop (ze zijn te koop!), tassen en rugzakken in de mooiste (herfst)kleuren, en vegan protein powders in twee heerlijke smaken.

Zelf huid- en haarverzorgingsproducten maken

Het is natuurlijk makkelijk om in de winkel wat fijne verzorgingsproducten in te slaan, maar ze zelf maken heeft zo zijn voordelen. Zo zijn je producten altijd vers en weet je precies wat erin zit. Neem eens een kijkje bij DIY Soap, gelegen aan de Van Woustraat (nummer 48) in Amsterdam. Hier verkopen ze DIY pakketten waarmee je zelf huid- en haarverzorgingsproducten kunt maken. Dat is niet moeilijk, want alle ingrediënten en instructies staan gelabeld op de duurzaam verpakte producten. Ze verkopen er ook losse ingrediënten, wat betekent dat je je eigen lege verpakkingsmateriaal (bijvoorbeeld een potje) kan meenemen en hergebruiken. Leuk, en duurzaam!

Je favoriete Bedrock-case is nu te koop!

Heb je onze leuke Bedrock-cases al langs zien komen op Instagram? Die met die leuke kleurtjes en printjes? We hebben goed nieuws, want je kunt ze vanaf nu ook zelf kopen! Er zijn drie verschillende ontwerpen: de We heart you (met handjes die een hartje vormen), de Eye see you (met oogjes) en de Oh yes (met mondjes). Stuk voor stuk zo vrolijk en kleurrijk, dat het moeilijk is om een favoriet te kiezen. Al hoeft dat natuurlijk ook niet, en mag je ze natuurlijk allemaal kopen. De cases zijn er voor je telefoon, iPad of laptop. Mix ’n matchen kan dus ook.

Je koopt ze op www.caseapp.nl

Laat de herfst maar komen!

Je hebt vast weleens van Fjällräven gehoord: het Zweedse merk dat functionele, tijdloze outdoorkleding en –accessoires maakt. Maar je kent ze waarschijnlijk vooral van hun leuke tassen en rugzakken. Dit jaar hebben ze weer een mooie herfst- en wintercollectie, waarvoor ze zich hebben laten inspireren door de kleuren van de natuur. Denk aan herfstkleuren zoals warm okergeel en wijnrood, maar ook aan blauwtinten, geïnspireerd op het spectaculaire noorderlicht. Belangrijk voor Fjällräven is om de negatieve impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Als merk willen ze verantwoord omgaan met mensen, dieren en het milieu én inspiratie bieden voor het buitenleven. Mooi toch? www.fjallraven.nl

Shake it baby!

Eerder schreven we al over de vegan repen van FITSHE, een voedingsmerk dat zich richt op het ondersteunen van een actieve levensstijl van de moderne, fitte vrouw. Enthousiast over de repen? Dan is het nu ook tijd om de vegan protein powders eens te proberen, die ideaal zijn voor door je smoothie, of een glas water. De poeders zijn 100 procent natuurlijk, biologisch en bevatten geen kunstmatige zoetstoffen of andere kunstmatige toevoegingen. En je kunt ook nog eens kiezen uit twee smaken: vanille en pure chocolade. Of nouja, kiezen, allebei proberen kan natuurlijk ook! Weet je gelijk wat je persoonlijke favoriet is.

Je koopt de vegan protein powders op Fitshe.com.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Hier kun je zelf huid- en haarverzorgingsproducten maken!
Sluiten