Maaike Kooijman
Maaike Kooijman | LinkedIn Mind 13 sep 2017

Dit weekend staan we op het Happinez-festival! Kom je ook?

Vrijdag, zaterdag en zondag vindt het Happinez-festival plaats vlakbij Utrecht. Een heel weekend vol lezingen, workshops en andere activiteiten over onderwerpen die jou als Bedrock-lezeres zeker aan zullen spreken. En we hebben goed nieuws: wij zijn er ook! Niet alleen zal Bedrock-oprichter Nina elke dag spreken, je kunt er ook ons spiksplinternieuwe boek kopen.

De trouwe lezeressen weten ongetwijfeld dat Nina, founder van Bedrock.nl, ook de biologische saladebarren van SLA heeft opgericht. Ze weet dus als geen ander hoe je je dromen volgt (én dat succesvol doet). In de Happ.talks, kleine lezingen geïnspireerd op TED-talks, deelt ze iedere dag van het Happinez-festival haar ervaringen en tips. Op vrijdag doet ze dat van 16:45 tot 17:00 uur, op zaterdag van 10:45 en 11:00 uur en op zondag van 11:45 tot 12:00 uur.

Daarnaast zal (een deel van) de rest van de redactie er ook zijn om met liefde en trots Bedrock – Het Boek aan jullie te verkopen. Het boek is een gids voor iedereen die bewuster en gezonder in het leven wil staan en bevat tips over gezondheid, mindfulness en liefde. Precies wat je hier op Bedrock vindt, maar dan nog een beetje meer. Dat wil je niet missen!

Dus kom jij ook even hoi zeggen op het Happinez-festival? Vinden we leuk! We zien je heel graag in Fort Voordorp.

Meer Bedrock

Tip! Dit kun je doen op het Happinez-festival (en wij zijn er ook)

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Dit weekend staan we op het Happinez-festival! Kom je ook?
Sluiten