Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Uncategorized 8 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Bijna moederdag! Geef de designer pieces van je moeder een tweede leven

Wij zijn gek op de oude kledingitems van onze moeders. Negen van de tien keer komt de mode van 10, 20 of 30 jaar geleden weer terug en kunnen wij flaneren in de toffe, vintage items van onze moeders. Extra leuk natuurlijk, want de items zijn uniek én je draagt een mooi verhaal.

Zijn er veel designer pieces die jouw moeder niet meer draagt en liggen die te verstoffen in de kast? Zonde, want deze items verdienen een tweede leven.

Via The Next Closet kun je nu de designer pieces van je moeder die ze niet meer draagt verkopen. En extra leuk: voor Moederdag is er nu een speciale winactie. Verkoop de designer kleding van je moeder, geef haar zo een opgeruimde kledingkast cadeau en verdien 100 procent van de verkoopprijs terug.

Stijlicoon mama

Is jouw moeder jouw ultieme stijlicoon? Draagt ze altijd prachtige combinaties en weet ze elke keer weer als een verschijning voor de dag te komen? Dan wil The Next Closet jouw mama graag zien!

Moederdag winactie

Je kunt vanaf nu tot en met 12 mei 08:00 uur de designer items van jouw moeder uploaden en 100 procent marge winnen op jouw hele kast. Hoe je dat doet? Via de volgende stappen:

  1. Volg The Next Closet op Facebook en Instagram
  2. Maak een account aan bij The Next Closet (als je die nog niet hebt) en upload de items van je moeder
  3. Deel de link van de The Next Closet kast van jou/je moeder op Facebook of Instagram met een vroegere foto van haar als stijlicoon en gebruik de hashtags #thenextcloset en #vintagemoederdag

Gewonnen? Alle items die je vóór 12 mei 08:00 hebt geüpload, worden aangepast naar een marge van 100 procent. Om 09:00 op 12 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Meer informatie over de winactie lees je op The Next Closet.

Tweedehands (ver)kopen

Waarom zou je voor nieuwe items gaan als er tweedehands zoveel moois te vinden is? Het is niet alleen beter voor je portemonnee, ook het milieu is er heel blij mee als we vaker tweedehands zouden kopen.

Om die reden kun je op The Next Closet gemakkelijk designer items kopen en verkopen die niet meer gedragen worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met The Next Closet

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Bijna moederdag! Geef de designer pieces van je moeder een tweede leven
Sluiten