Laat je inspireren door de mooiste bloemen en planten

De pannenkoekenplant is op het moment helemaal je van het. Eerder legden we uit waarom we ‘m allemaal willen. Zonde eigenlijk, want er is nog véél meer op bloemen- en plantengebied. In het online inspiratiemagazine The Green Gallery vind je de mooiste bloemen en planten.

The Green Gallery is een online magazine waarin bloemen en planten worden gepresenteerd als muze voor liefhebbers van mode, food, design, kunst en interieur. Wie een blik op de website werpt ziet dat het niet om een huis-tuin-en-keukenblaadje gaat. Het blad is gemaakt in samenwerking met creatieve geesten, opkomende artiesten en influencers die het tijdbeeld van nu bepalen. Het resultaat? Een esthetisch, rauw, betoverend en eigentijds blad.

Koop je normaal gesproken gewoon een bos tulpen of rozen, dan is dit de perfecte plek om op zoek te gaan naar nieuwe favorieten. Tussen de bloemen- en plantencast zitten verrassende opties, zoals de Tijgerlelie, Limonium, Lisianthus, Bonsai en Gipskruid. Ook vind je op de site een verzameling van bijzondere producten geïnspireerd door bloemblaadjes; van kleding en accessoires tot aan meubilair.

Lentenummer

Op 4 april is de zesde editie van The Green Gallery live gegaan rondom het thema ‘Floral Chinoiserie’. De florale inspiratie komt uit het elegante Azië, waar schoonheid en esthetiek hand in hand gaan. Het is een sensueel lentenummer dat in het teken staat van het ontwaken van de lente, met liefde voor de natuur, mystiek en botanische pracht. Je bekijkt het issue hier.

Meer lezen?

Bloemen langer mooi houden? Check deze simpele tips.

Niets meer missen van Bedrock?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date. Of schrijf je in voor de Bedrock-nieuwsbrief.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Laat je inspireren door de mooiste bloemen en planten
Sluiten