Maannomade
Maannomade Spirituality 3 jun 2019

De astro-agenda van 3 tot 9 juni: een week waarin communicatie en relaties voorop staan

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade. Ze vertelt wat ons deze week te wachten staat. Een week waarin communicatie en onze relaties voorop staan!

Maandag 3 juni

Met een flinke dosis maanenergie starten we een nieuwe week met een nieuwe maan. De zon en maan staan op dat moment in hetzelfde pad, waarbij de maan tijdelijk verborgen blijft voor ons zicht. Een nieuwe lei voor een nieuwe periode waarin we ons eigen pad kunnen tekenen.

Met de maan in Tweelingen ligt de focus op het starten van veranderingen. Vaak kan de energie van een nieuwe maan een rauw randje krijgen omdat onze emoties flink worden ingeschakeld (en we met onze neus even op de feiten gedrukt worden), maar bij Tweelingen ligt dit anders. De energie van Tweelingen zorgt ervoor dat we toe zijn aan een nieuwe flow en luchtige energie zonder al te veel serieuze gedoe. We willen plezier, socializen en lekker ons eigen ding doen. Spontaniteit is high! We willen nu juist de stappen gaan maken om vrijheid te krijgen en zijn niet bang om dit te doen. Nu onze communicatie ook een kick krijgt, kan dit juist een goed moment zijn om nieuwe paden in te gaan slaan!

Dinsdag 4 juni

Tijd om het hoogtepunt van gister even te laten bezinken en weer tot jezelf te komen met emoties die je kunnen overspoelen. Met de transitie van maan naar Kreeft willen we ons graag even terugtrekken uit de massa en juist even thuis tijd doorbrengen. Thuis bij jezelf, bij je familie of bij je dierbaren. Alle plannen en veranderingen komen even op een rustiger pitje en we maken tijd vrij om weer even bij te kletsen met het thuisfront en je rust te pakken.

Lees ook: De zon verschuift naar Tweelingen en dit kunnen we allemaal verwachten (volgens een astroloog)

Woensdag 5 juni

Naast de maan komt ook Mercurius tijd doorbrengen in Kreeft. Deze communicatieplaneet gaat van de dagelijkse small talk naar de echt goede gesprekken. Vaak proberen we om de lastige gesprekken heen te praten en verbergen we onze daadwerkelijke gevoelens. Met Mercurius in Kreeft willen we nu juist deze lastige punten aankaarten en over onze emoties gaan praten. We worden zachter en vallen minder uit naar anderen. Als je van nature een slechte prater bent, kan dit een lastige periode worden, maar zie het daarom juist als een kans om te leren praten. Een kans om nog dichter bij onze loved ones te komen door vanuit ons hart te praten. Maak er tijd voor, onder het genot van een lekkere muntthee, rosé of een Radlertje. Tijd om echt even te gaan zitten met elkaar!

Donderdag en vrijdag  6 en 7 juni

Met de transitie van maan naar Leeuw worden we weer een stuk vrolijker en energieker. We willen actie en plezier, spontaniteit wordt versterkt (nog meer dankzij de start van het Tweelingen seizoen!) en we willen op pad. Flirt er lekker op los (met een nieuwe of met je huidige lover), maak nieuwe vrienden en laat jezelf zien. Een beetje borstklopperij, sterke verhalen en wat extra drama maken de komende dagen af!

Dit vind je vast ook leuk: Astrologie in een modern jasje: een korte uitleg van Bedrock’s astroloog

Zaterdag 8 juni

Heb je al genoeg gehad van de Tweelingen vibe? Met Venus in Tweelingen krijgen we nog een extra boost. De vrouwelijke planeet heeft een flinke invloed op onze relaties! Met Venus in Stier konden we een stuk bezitteriger worden over onze relaties maar door Tweelingen durven we dit weer los te laten en elkaar juist de vrijheid te geven in de relatie. In plaats van stabiliteit zoeken we juist de grenzen op binnen onze relatie en worden we ook flirterig.

Onze vrouwelijke Aphrodite krijgt een boost, dus dit is een goede tijd voor flirten en daten. En niet alleen voor de singles, want juist voor de vaste relatie kan deze flirterige luchtige energie goed werken tijdens date nights. Gebruik de energie van Mercurius in Kreeft om vanuit je hart te praten maar houdt het luchtig. Communicatie is key!

Zondag 9 juni.

Met de maan in Maagd willen we de komende dagen ook mega behulpzaam zijn. We willen iedereen om ons heen graag een handje helpen of willen graag samen projecten aan pakken. We hebben een stiekeme craving voor structuur, dus kunnen de komende dagen wel geïrriteerd raken als het toch een zooitje is. Een zooitje in ons huis maar ook zeker een zooitje in ons hoofd. Zorg voor structuur, ruim die ene rommelkast eens op of maak lijstjes om je hoofd leeg te maken. Lekker!

De Maannomade schrijft op Bedrock over moderne astrologie, want door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De astro-agenda van 3 tot 9 juni: een week waarin communicatie en relaties voorop staan
Sluiten