Dakterras Hopp in Amsterdam Oost wil je niet missen deze zomer

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook genieten van lekker eten, drinken en samenzijn bij. Daarom delen we regelmatig de fijnste hotspots, met een Bedrock-randje. Zoals het nieuwe (zonnige!) dakterras Hopp in Amsterdam Oost.

Met deze zomerse dagen zoeken we met z’n allen massaal de zon op. We gaan naar het strand, doen weekendtripjes en duiken het park in. Geen tijd om voor een weekendje af te reizen naar het strand, maar wel optimaal van de zon genieten? Dakterras Hopp in Amsterdam Oost is wat ons betreft je nieuwe favoriete plek deze zomer!

Het fijnste dakterras van Amsterdam-Oost

In de lijst ‘terrassen waar je goed in de zon zit’ scoort dakterras Hopp in Amsterdam Oost hoog. Als je van een beetje zon houdt, zit je bij deze hotspot gebakken (letterlijk, als je niet uitkijkt).

Borrelen op grote hoogte

Je vindt Hopp aan de Eerste Ringdijkstraat, bovenop Hotel Casa. Pak de lift naar de achtste verdieping en laat je verlekkeren door het fijne uitzicht op acht hoog. Op het dakterras ontsnap je aan de drukke stad en kan je languit hangen op fijne kussens, maar ook gezellig met een groep plaatsnemen aan grote biertafels.

Eten en drinken bij Hopp

En wat je daar dan zoal kan drinken? Heerlijke (speciaal)biertjes van de uitgebreide bierkaart, gin tonics en lekkere frisjes. Hapje erbij? Ze serveren er onder andere huisgemaakte nacho’s met guacamole, veggie flammkuchen (aanrader!) en een verfrissende watermeloensalade. Natuurlijk is er meer, maar dat kan je het beste zelf ondervinden.

Nacho's

Ik wil naar Hopp!

Zin gekregen om langs te Hoppen? Het dakterras is elke dag (van ontbijt tot diner en borrel) geopend, mits het droog is. Check hun Facebook voor de actuele openingstijden. Cheers!

Fijne plekken in Amsterdam

Op zoek naar nog meer leuke plekken in de hoofdstad? Wij hebben voor je uitgezocht wat de beste vegan restaurants in Amsterdam zijn, raden je absoluut deze fijne plek aan voor een goede smoothiebowl en hebben een lijst gemaakt voor de beste plekken om naartoe te gaan voor een vegan ontbijt. Bon appetit!

De beste verhalen in je inbox ontvangen? Meld je aan voor de Bedrock Weekly!

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Dakterras Hopp in Amsterdam Oost wil je niet missen deze zomer
Sluiten