Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Body 1 okt 2018

Pamper yourself! Vandaag hoef je alleen maar aan jezelf te denken

Er is een dag voor alle vaders en moeders, voor jouw secretaresse (of de secretaresse van je baas), een dag voor alle dieren en er is zelfs een dag waarop we met z’n allen MASSAAL EEN ODE BRENGEN AAN ONZE FAVORIETE (ahum) TOETS OP HET TOETSENBORD, HOORAY FOR CAPS LOCK DAY.

Misschien voel je ‘m al aankomen (of heb je de titel gelezen), maar om die reden is er nu een nieuwe dag in het leven geroepen: de Dag Voor Jezelf. Een dag die in het teken staat van jezelf en waarop je vooral jezelf moet vertroetelen. Want dat doen we veel te weinig.

Zet jezelf op nummer 1

Vaak zijn we de hele dag door bezig met allerlei dingen voor anderen. Je moet nog een cadeautje halen voor een goede vriend, moet je vader nog bellen omdat hij daar altijd vrolijk van wordt en als je thuiskomt duik je de keuken in om voor je huisgenoten te koken, want jij bent als eerste thuis.

Je hoeft problemen van anderen niet op te lossen (sterker nog: dat kán niet)

Er zijn maar weinig momenten dat je écht een moment voor jezelf pakt. Dat vindt ook het chocolademerk Hands Off My Chocolate. En daarom introduceren ze de Dag Voor Jezelf. Een dag voor iedereen die de hele tijd bezig is om dingen voor anderen te doen. En dat zijn er een boel. Uit onderzoek van het merk is gebleken dat tweederde van de respondenten zichzelf op de tweede plek zet, maar wel graag meer tijd voor zichzelf zou willen hebben.

Dus verwen jezelf vandaag met een overheerlijke massage, skip die afspraak waar je geen zin in hebt, neem een dagje vrij en doe vooral waar je zelf zin in hebt. Want goed voor jezelf zorgen, is het belangrijkste dat er is.

Zo zet je jezelf op nummer één (en implementeer je deze 5 self-care routines in je leven)

Ook leuk: in het kader van ‘treat yourself’ deelt het chocolademerk vandaag de hele dag gratis chocoladerepen uit. Rennen!

Me, myself and I

Het is duidelijk: vandaag mag je jezelf uitgebreid vertroetelen. Neem jezelf ‘s lekker mee uit eten, zorg voor voldoende rust en check deze tips hoe je goed voor jezelf blijft zorgen. Want eigenlijk draait het elke dag om jou (en daar is helemaal niks mis mee).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Pamper yourself! Vandaag hoef je alleen maar aan jezelf te denken
Sluiten