Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Nieuws 4 jun 2019
Leestijd: 3 minuten

Conscious event tip: cacaoceremonie, yoga en meer met De Conciousclub X Hortus Botanicus

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar horen volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. Daarom delen we de leukste duurzame what-to-do’s mét een Bedrock-randje. Deze maand zijn er 4 evenementen georganiseerd door The Conscious Club en Hortus Botanicus. Verwacht je aan meditatie, yoga en een cacaoceremonie: aan dit conscious events wil je deelnemen!

Waar The Conscious Club vooral bekend staat als yogaschool in een klimaatneutraal gebouw, is Hortus Botanicus vooral een trekpleister voor iedereen die tot rust wil komen in een oase van tropische planten en bomen. En wat als The Conscious Club en Hortus Botanicus hun krachten bundelen? Dan krijg je een programma waarin lichaam, geest en ziel met elkaar in harmonie treden.

The Conscious Club X Hortus Botanicus (juni 2019)

Zoveel moois, dat konden we niet van jullie onthouden. Dit is wat je in juni allemaal kan verwachten:

1. Deep guided meditation (4 juni)

Meditatie heeft ontzettend veel voordelen voor lichaam en geest, dat weten ze bij The Conscious Club natuurlijk al langer. Maar deze meditatie belooft extra magisch te worden met als locatie het Palmhuis van de Hortus Botanicus. Vind rust in jezelf en verbind met de natuur in deze geleide meditatie-oefening. Ervaring is niet vereist, enkel een nieuwsgierige en open mindset.

Wanneer: 4 juni 2019 van 19:00 tot 20:30 – Waar: Palmhuis, Hortus Botanicus Amsterdam, Plantage Middenlaan 2a, 1018 DD Amsterdam, Nederland – Prijs: €20. Tickets via deze link.

Lees ook: Hoe je door meditatie geweldige seks kan hebben

2. Cacao ceremonie (11 juni)

Wist je dat cacao gebruikt wordt als manier om het hart te openen? De actieve ingrediënten van de cacao werken in op de hartchakra en brengen ons terug naar onze natuurlijke gevoelstoestand. In deze cacaoceremonie wordt via meditatie en beweging contact gemaakt tussen hoofd en hart. Ook hier is de Hortus Botanicus de ideale omkadering om in verbinding te staan met moeder aarde en de krachten van de natuur. Het belooft speciaal te worden.

Wanneer: 11 juni 2019 van 19:00 tot 21:00 – Waar: Palmhuis, Hortus Botanicus Amsterdam, Plantage Middenlaan 2a, 1018 DD Amsterdam, Nederland – Prijs: €30. Tickets via deze link.

Dit vind je misschien ook interessant: Bijzondere én simpele meditatie-oefening: doe een chocolade-meditatie

3. Yoga Flow & Yoga Nidra met essentiële olieën (18 juni)

Tijdens deze sessie staat yoga centraal. Deze sessie begint met een yoga flow die gericht is op het verminderen van spanning in het lichaal. Na dit uur is het tijd voor Savasana voor een diepe relaxatie die begeleid wordt door organische essentiële oliën.

Wanneer: 18 juni 2019 van 19:00 tot 20:30 – Waar: Palmhuis, Hortus Botanicus Amsterdam, Plantage Middenlaan 2a, 1018 DD Amsterdam, Nederland – Prijs: €20. Tickets via deze link.

4. Ademhalingsmeditatie met geluid (25 juni)

In deze ademhalingsmeditatie staat de diepe ademhalingstechniek van de Wim Hofmethode centraal. De techniek is gericht op het beïnvloeden van hormonen, zenuwstelsel en bloedcirculatie. De harmonische trillingen van de ondersteunende muziek helpen je te ontspannen en op te laden. Keer helemaal zen weer naar huis!

Wanneer: 25 juni 2019 van 19:00 tot 20:30 – Waar: Palmhuis, Hortus Botanicus Amsterdam, Plantage Middenlaan 2a, 1018 DD Amsterdam, Nederland – Prijs: €30. Tickets via deze link.

Luister nu ook naar Bedrock

Ben je – net als wij – op zoek naar geluk en probeer je je quarterlifecrisis zonder al te veel kleedscheuren door te komen? Dan is onze podcast Bedrock Talks een perfecte match voor jou! Rosa en Lisanne interviewen in de eerste aflevering expert en gelukspsycholoog Josje Smeets.

Spoiler: ze vertelt waar geluk allemaal mee samenhangt en wat je vooral wel en níét wilt doen. Luister je mee?

Tip: Luister en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Conscious event tip: cacaoceremonie, yoga en meer met De Conciousclub X Hortus Botanicus
Sluiten