Rosa Bertram
Rosa Bertram Maatschappij 8 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

EventTip: werk aan je persoonlijke ontwikkeling én leer je je inzetten voor een betere wereld

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar horen volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. Daarom delen we de leukste what-to-do’s voor dit weekend mét een Bedrock-randje. Dit keer: breng maandag (oké, nét geen weekend meer dus) een bezoekje aan CoCasa een in Amsterdam. 

De naam verklapt het eigenlijk al een beetje: co staat voor samen en casa staat voor huis (in het Spaans dan).

Dat is precies wat er aanstaande maandag wordt neergezet: een plek waar je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en waar je onderzoekt hoe jij je op jouw manier kan inzetten voor een duurzamere wereld.

Inzetten voor een duurzame wereld op jouw manier

“Ik wil wat goeds doen voor de wereld,” horen we vaak van de mensen om ons heen (inclusief wijzelf overigens). Of dat nu is in de vrije tijd of in een baan, we willen allemaal iets bijdragen. Maar een perfect geschikte baan vinden die zich inzet voor wat jij belangrijk vindt, kan nog best lastig zijn.

Het CoCasa-event laat daarom zien dat je dat op nog veel meer manieren kan doen en nog belangrijker: hoe je erachter komt waar jouw krachten liggen.

Vind je vast ook interessant: Mexicaanse uitvinders maken duurzaam én stijlvol leer van cactus

Tijdens (de eerste editie van!) CoCasa live krijg je tijdens de interactieve middag handvatten om je voor een duurzame wereld in te zetten.

Ontdek jouw krachten

Je leert specifiek waar jouw krachten liggen en hoe je die inzet voor een duurzamere wereld. Samen (onder begeleiding) ga je op onderzoek uit naar waar jouw invloed ligt en hoe je die kan inzetten. Maar ook onderzoek je wat jij precies belangrijk vindt.

Het idee is dat als je blij bent met jezelf, je leeft vanuit liefde en bent je bewust dat wat je een ander of het milieu aandoet, je in feite ook jezelf aandoet, dan wil je niet meer dat jouw gedrag de omgeving benadeelt. En kies je er voor om bij te dragen aan een duurzame wereld, van binnenuit.

De leerzame middag is voor iedereen die zich wil inzetten voor een duurzamere wereld, ook voor ondernemers. Supertof dus!

Informatie over CoCasa Live
Aanvangstijd: 11.00 uur, inloop 10.30 uur
Eindtijd: 17.30 uur met aansluitend borrel
Locatie: CoCasa-hub, Lumierestraat 63, Amsterdam.
Tickets zijn €50 en bestel je hier

Extra leuk: voor iedere verkochte ticket wordt een boom geplant.

Meer goede ideeën

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
EventTip: werk aan je persoonlijke ontwikkeling én leer je je inzetten voor een betere wereld
Sluiten