Rosa Bertram
Rosa Bertram Watch 25 okt 2020

Klaar met Netflix? Dan is er het alternatieve CineMember

We zijn gek op documentaires. Ware het niet omdat ze ontzettend leerzaam zijn, maar ook een perfect tijdverdrijf voor tijdens de koude winterdagen. Daarom delen we op Bedrock regelmatig de beste, maatschappelijke Netflix documentaires die je wilt zien. Maar er bestaat meer dan Netlfix alleen. Zo zijn we ook groot van het alternatieve online filmhuis CineMember.

Netflix is de bekendste plek om tegen een vaste prijs films en documentaires te kijken. Dat is geweldig, want er staan veel films op, je kan je account delen en er blijven maar films, series en docu’s tegen komen.

Alleen: soms zie je er door de bomen het bos niet meer.

Leerzame films en documentaires

Daarom tippen we deze week het alternatieve online filmhuis CineMember. Het video on demand-platform bestaat sinds 2018 en komt enkel met kwaliteitsfilms.

CineMember begon met zo’n 500 films en dat zijn er inmiddels 750 en daar komen elke week 2 bij. Dat klinkt misschien niet veel, maar als je nadenkt hoeveel het je aan gescroll, gefilter en ge-internet scheelt op een reguliere filmsite, dan is dat eigenlijk júíst een heel fijn idee.

Less is more!

Ook lezen: Filmhuis Cinetree tipt ‘A Strange Love Affair with Ego’: een intieme docu over narcisme

CineMember

Voor een vast bedrag per maand kan je alle 750 films (and counting) onbeperkt bekijken vanaf je telefoon, laptop of televisie. De films worden uitgekozen op basis van kwaliteit.

Denk aan meer maatschappelijke films en documentaires zoals LGBTQ films, maar ook over Black Lives Matter of echte Movies That Matter.

Must watch: The Social Dilemma op Netflix brengt de waarheid achter social media aan het licht

Binnenkort kan je er films als Cold War, Charter, Aud Dem Nichts, The Square en The Red Turtle verwachten bijvoorbeeld!

En extra fijn voor degenen die de deel-functie op Netflix niet willen missen: CineMember kan je op 4 schermen tegelijk gebruiken! En dat voor €9,99 per maand.

Happy Winter Days!

Docu’s die je moet zien:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Klaar met Netflix? Dan is er het alternatieve CineMember
Sluiten