Rosa Bertram
Rosa Bertram Body 22 dec 2020

De 6 leukste cadeautjes voor elke yogi (voor beginners en pro’s)

Cadeaus uitzoeken voor de kerstdagen is altijd lastig, maar tegelijkertijd ook ontzettend leuk. Zit er een yogi in jouw familie of vriendenkring of wil je jezelf dit jaar iets cadeau doen? Dan zijn er meer dan genoeg toffe én duurzame yogi-cadeaus waar je aan kan denken. 

Of je nog nooit yoga hebt gedaan of al vergevorderd yogi bent, het is nooit te laat om met yoga te beginnen. Yoga en meditatie hebben beiden veel gezondheidsvoordelen voor zowel je lichaam als je geest.

Helemaal nu we veel thuiszitten is zijn yoga-tools een ultiem cadeau om je ochtend- of avondritueel mee aan te vullen.

Yogi cadeaus

Van yogi tools voor beginners tot pro’s, dit zijn de leukste cadeautjes voor elke yogi:

Yogamat

Een beetje voor de hand liggend maar wel essentieel om yoga mee te kunnen doen. Yogamatten komen in allerlei vormen en maten. Je hebt dunne, dikke, gekleurde, effen, matjes die je oprolt of matjes die je opvouwt en handig meeneemt op reis. Whatever floats your boat!

Fijn: yogamatten komen ook in allerlei verschillende prijzen, dus je kunt het zo gek of simpel maken als je zelf wilt.

Yogamat drager

Heel handig zo’n yogamat, maar je wilt ‘m soms ook van A naar B vervoeren. Daarvoor bestaan er speciale elastieke banden (een carrier) die je om je gerolde mat heen vouwt waardoor je ‘m heel makkelijk overal mee naartoe kan nemen.

Ook lezen: Hoe yoga volgens de wetenschap een unieke kracht heeft waardoor je je leven kunt beteren

Yogablokken

Yogablokken zijn vaak rechthoekig en heel handig bij het uitvoeren van verschillende yogaposes wanneer je niet helemaal bij de grond komt. Ze ondersteunen je lichaam of de manier hoe jij het wilt; je kunt ze plat neer zetten of juist hoog. Handig!

Meditatiekussen

De yogaklas beginnen met een meditatie is altijd fijn. Je kunt op bovengenoemd yogablok gaan zitten, maar een meditatiekussen is al helemaal ideaal. Je kan ‘m voor de yoga klas gebruiken, maar natuurlijk ook op andere momenten wanneer je rustig de tijd wilt nemen om te mediteren.

Wierook

Bij een heerlijke yogaklas hoort ook een geurig stokje wierook. Wierook vind je in allerlei geuren, kleuren en maten. Je vind ze in speciale winkeltjes of op marktjes.

Waterfles

Net zoals bij elke andere work-out kan een goede waterfles niet ontbreken. Sowieso is het fijn om altijd een waterfles bij je te kunnen hebben, maar tijdens het sporten al hélemaal.

Happy Yogi-Holidays!

Word een yogi:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De 6 leukste cadeautjes voor elke yogi (voor beginners en pro’s)
Sluiten