Veel groenten eten met weinig moeite? Met deze blender maak je zelfs warme soep

Elke week selecteert de Bedrock-redactie de mooiste nieuwe locaties, meest interessante to do’s en fijnste producten. Allemaal Bedrock Approved. Vandaag: een superblender, duurzame designkleding en een vegan proteïnereep.

Een echte powerblender

Eet jij wel genoeg groenten en fruit? Op de meeste dagen waarschijnlijk wel, maar op drukke dagen schiet het er misschien nog weleens bij in. Het kost immers behoorlijk wat tijd en moeite om een healthy groene quinoasalade te maken. Gelukkig zijn er een heleboel opties die een stuk sneller zijn! Met de Bianco di Puro-blender maak je  bijvoorbeeld niet alleen groene smoothies, maar ook pesto’s en spreads, amandelmelk en notenpasta’s. En dat niet alleen: door de opwarmfunctie kun je er ook supersnel soep mee maken.

De blender heeft heeft een hoog aantal rotaties per minuut, zodat alle gezonde stoffen maximaal vrij komen én er ook  gewoon noten en bevroren fruit in kunnen. Multifunctioneel! Daarnaast is de blender er ook nog eens in allerlei vrolijke kleuren, zoals mintgroen en lichtroze. Zie je ‘m al in je keuken staan? Je koopt de blender online.

Gerecycled design

Er komen al steeds meer kleine modemerken die werk maken van duurzame kleding, maar nu zien we dat grotere mode-ontwerpers en (online) winkels ook steeds meer overstag gaan. Yes! Vanaf 1 februari kun je bijvoorbeeld kleding kopen uit de RE:CYCLE-collectie van ontwerpduo Viktor&Rolf op Zalando. De lente/zomer-collectie voor vrouwen bestaat uit 17 limited edtition items die handgemaakt zijn van materialen die Zalando over heeft. Niets uit de collectie is dus precies hetzelfde.

De artistieke kledinglijn is heel gevarieerd: hij bestaat onder andere uit T-shirts, jurkjes en rokjes. De ontwerpen worden gekenmerkt door cirkels, strikken, stroken en ruiten: je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je designeritem niet opvalt. De prijzen variëren van 50 tot 250 euro.

Dit vind je vast ook interessant: Er bestaat nu een ‘Funda’ voor tiny houses (voor wie er écht in wil wonen).
CLIF Protein bedrock approved

Plantaardig herstellen

Ben je fan van hevige work-outs? Dan weet je ongetwijfeld dat het goed is om daarna voldoende eiwitten te eten, zodat je spieren de mogelijkheid krijgen om te herstellen. Klein probleempje: de meeste eiwitpoeders en -repen zijn niet veganistisch, sommige zelfs niet eens vegetarisch.

Maar nu is er de Builder’s Bar van CLIF, die met zijn 20 gram eiwit, 30 gram koolhydraten en 9 gram vet ideaal is om je spierherstel te ondersteunen en je energievoorraad weer op peil te brengen. Zonder vage ingrediënten, met normale ingrediënten als soja, haver, noten, pinda’s en cacao. En oh ja, jij is ook nog heel lekker: de reep bestaat namelijk in de smaken Chocolate en Chocolate Peanut Butter. De repen zijn te vinden bij de Albert Heijn en in verschillende sportwinkels.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Veel groenten eten met weinig moeite? Met deze blender maak je zelfs warme soep
Sluiten