Lisanne de Vaan
Lisanne de Vaan Love 14 feb 2019

Bewust single? Daar zijn goede redenen voor

Sommige mensen zijn pas gelukkig als ze een relatie hebben. Maar er zijn ook mensen die níét verlangen naar een relatie. En daar valt zeker wat voor te zeggen. Er zijn namelijk hele goede redenen om lekker alleen te blijven. Happy Single Valentines Day!

Ben je single? En zeg je niet te verlangen naar een relatie? Dan word je vaak met schuine ogen aangekeken. Wat is er mis met je? Alleen én gelukkig zijn behoort blijkbaar niet tot de mogelijkheden. De grootste onzin natuurlijk, maar het zorgt wel voor (sociale) druk.

Relatie om de verkeerde redenen

Volgens The School of Life zorgt die ‘je-hoort-een-relatie-te-hebben-gedachte’ ervoor dat een groot aantal mensen zich om de verkeerde redenen in een relatie begeeft. En dat is niet zoals het zou moeten zijn. Dus, ben je diep in je hart liever alleen? Go for it.

Voor iedereen die misschien liever single is, maar de stap nog niet heeft durven maken: in onderstaand filmpje van The School of Life worden een paar goede redenen gegeven om single door het leven te gaan.

Reasons to Remain Single

The pressure to be in a relationship, and the suggestion that anyone who isn’t in one is weird and pitiable, has very bad consequences for us all, forcing people into choices they shouldn’t necessarily have to make.

Liever single?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Bewust single? Daar zijn goede redenen voor
Sluiten