Monique van den Boomen
Monique van den Boomen Movement 8 mei 2020

Binnen no time weer sportief? Dit zijn de beste fitness apps die je daar bij helpen

Je telefoon gebruiken als hulpmiddel om fitter te worden. Je eigen personal trainer in je zak, ideaal! Hieronder vind je een selectie van de beste apps die je motiveren en inzicht geven in je vooruitgang.

Runkeeper

Met Runkeeper kun je je tempo bijhouden, je afstand meten en je gewichtsverlies bijhouden. Of het nu gaat om een hardloopsessie, een fietstocht of een andere work-out. De app helpt je om je trainingsdoelen te verbeteren. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Spotify

Onderdeel van de Spotify-app is Spotify Running. Hiermee kun je naar muziek luisteren die op jouw tempo is afgestemd. De app meet je tempo en zoekt zo naar muziek die hiermee matcht. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Nike+ Training Club

Met deze app van Nike heb jij je eigen personal trainer altijd bij de hand. Je hebt de keuze uit 100 verschillende work-outs die zijn samengesteld door Nike Master Trainers. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Moves

Moves houdt gedurende de dag automatisch de hoeveelheid beweging die je krijgt bij. Vervolgens wordt alles in een overzicht weergegeven. De app motiveert je om elke dag voldoende te bewegen. Hij is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Zombies, Run!

Deze app maakt het rondje door het park net even wat spannender. De app simuleert alsof je achterna wordt gezeten door zombies, waardoor je nét even wat meer je best gaat doen. Ren voor je leven en verzamel ondertussen benodigdheden om te kunnen overleven. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Daily Yoga

Daily Yoga bevat meer dan 50 yogalessen in HD video. Je wordt ondersteunt door een yogatrainster en op de achtergrond hoor je heerlijk rustgevende muziek. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Sworkit

Sworkit is de ideale app voor iedereen die het te druk heeft om te sporten. Je kiest het type work-out dat je wilt en de tijd – variërend van 5 tot 60 min – die je beschikbaar hebt voor je work-out. Geen excuses meer dus. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Freeletics Bodyweight

Freeletics biedt je een effectief fitness trainingsprogramma. De work-outs duren 10 tot 30 minuten en zijn gebaseerd op je lichaamsgewicht, fitnesslevel en je doelen. De app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Nudge

Al die fitness apps kunnen er wel voor zorgen dat je geen overzicht meer hebt. In Nudge kun je alle apps samenbrengen en bijhouden hoe gezond je lifestyle is. Vervolgens geeft de app je tips voor verbetering. Je kunt hem gratis downloaden voor iOS en Android.

Veel plezier!

Meer sporty vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Binnen no time weer sportief? Dit zijn de beste fitness apps die je daar bij helpen
Sluiten