Jeroen van Lokven
Jeroen van Lokven News 30 sep 2020
Leestijd: 1 minuut

Oh yes: Ben & Jerry’s en Netflix komen met een nieuwe vegan ijssmaak

Goed nieuws voor alle ijsliefhebbers! Ben & Jerry’s komt met een nieuwe vegan smaak. In samenwerking met Netflix brengt het ijsmerk nu ook een plantaardige variant van de pindakaasroomijs sweet & salty pretzel swirl en fudge brownie chunks uit

De smaak Netflix & Chilll’d kwam vorig jaar al uit, maar die was natuurlijk niet bepaald vegan. Daar is nu verandering in gekomen!

Vegan ijs by Netflix en Ben & Jerry’s  

Samen met Netflix ontwikkelde Ben en Jerry’s een nieuwe ijssmaak; de vegan Netflix & Chilll’d. Deze non-dairy Netlfix Original flavour ligt sinds afgelopen week in de Nederlandse schappen.

Het is tof om te zien dat een samenwerking tussen twee grote bedrijven in zo’n korte tijd uitkomt bij een plantaardig alternatief. De tweede keer dat Netflix met een ijssmaak komt, zit er meteen een non-dairy variant bij. Wij zijn fan! Een veganistisch dieet wordt steeds mainstreamer en fabrikanten spelen erop in. We like! 

Waarschijnlijk weet Ben & Jerry’s inmiddels ook wel dat vegan ijs zal werken. Dit is immers de zesde plantaardige Ben & Jerry’s ijssmaak die in Nederland te koop is.

Hoe smaakt ‘ie?

Het ijsje zelf: de non-dairy Netflix & Chilll’d bestaat uit zuivelvrij ijs met pindakaassmaak, een sweet & salty pretzel swirl en fudge brownie chunks, gemaakt op basis van amandelen. Eigenlijk niet veel anders dan de eerste Netflixsmaak, dus, maar wel helemaal vegan! 

Zit jij bij je volgende Netflix & Chill-avondje ook met zo’n bingebak op je schoot?

Er is veel meer vegan ijs:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Oh yes: Ben & Jerry’s en Netflix komen met een nieuwe vegan ijssmaak
Sluiten