Bedrock’s meditatie: get in the flow, deel 1 (5 minuten)

Josephine Kay 26 mei 2017 Listen

Ben je op zoek naar meer positieve energie, compassie en acceptatie? Probeer dan deze fijne in the flow meditatie. Het is een goede meditatie als je behoefte hebt aan contact met jezelf, met je intuïtie en je eigen wijsheid.

Ga rustig zitten, sluit je ogen of heb een zachte focus op de vloer een paar meter voor je. Deze meditatie helpt je om contact te maken met het gevoel van in de ‘flow’ zijn. We hebben allemaal weleens situaties ervaren waarin we in een staat van flow verkeren. Een situatie waarin alles vanzelf leek te gaan, je je gedragen voelde, je je geïnspireerd voelde en intens genoot van ieder moment.

De stem van Chantal Soeters

Chantal is yogadocent en coach. Ze geeft inmiddels 10 jaar yogales, bij onder andere Delight Yoga. Meditatie is voor haar een praktische manier om bewust te vertragen in deze drukke en snelle wereld. Chantal gelooft in de kracht van meditatie om je leven op een eenvoudige en praktische manier in positieve zin te veranderen. Een van de redenen dat Chantal meewerkt aan de Bedrock meditaties is omdat ze meditatie toegankelijk wil maken voor iedereen.

Meditatie is niet moeilijk of zweverig. Het helpt je om met aandacht en intentie in het leven te staan. Het brengt je terug tot de kern van wat je echt belangrijk vindt zodat je los kunt laten wat er niet toe doet.

Je leest hier waarom we deze Bedrock-meditatie met je delen

De Bedrock meditaties zijn bedoeld ter ontspanning en vormen geen vervanging voor medische of psychologische behandeling. Als je een geschiedenis van psychische aandoeningen hebt raadpleeg dan eerst een arts of een andere professionele zorgverlener voordat je deelneemt aan de meditaties. Dit betekent niet dat meditatie schadelijk voor je is, maar het kan soms best een heftig effect hebben. We vragen je daarom te stoppen wanneer je je oncomfortabel voelt, en niet te luisteren naar de meditaties onder invloed van alcohol of andere stoffen die je stemming kunnen veranderen.

Reageer op artikel:
Bedrock’s meditatie: get in the flow, deel 1 (5 minuten)
Sluiten