Nina Pierson
Nina Pierson Betere wereld 6 jan 2017
Leestijd: 2 minuten

Bedrock zet de stem van Mindshakes voort

Zo aan het begin van 2017 hebben wij groot nieuws! Afgelopen week heeft het jongerenplatform Mindshakes besloten te stoppen vanwege achterblijvende commerciële successen. Met impactvolle content en ruim 300.000 geëngageerde bezoekers vonden wij dat te zonde om te laten gaan en hebben daarom besloten de stem van Mindshakes voort te zetten.

Twee stemmen, één gemeenschappelijke deler

Mindshakes signaleerde trends en herkenbare onderwerpen uit de maatschappij speciaal voor jongeren met een discussie of publiek debat als resultaat. Bedrock biedt haar bezoekers verschillende inzichten vanuit een objectieve en vaak wetenschappelijk onderbouwde invalshoek met als doel mensen aan het denken te zetten. Bedrock houdt een spiegel voor, waar Mindshakes deze een bepaalde richting op wees. In deze nieuwe vorm kan de bezoeker nog steeds de kwaliteit verwachten die ze gewend zijn maar de focus ligt nu wel op positive impact waardoor je niet alleen vertrouwen krijgt, maar ook gemotiveerd wordt, om verschillende keuzes voor jezelf maar ook voor de (nieuwe) wereld waarin we leven te onderzoeken.

Wat gaat er gebeuren?

We zijn ons er wel degelijk van bewust dat er ook verschillen zijn tussen beide platformen. En daarom zijn we selectief in de content die we doorplaatsen op de oude Mindshakes kanalen met als doel dat we het publiek kunnen geven waar ze behoefte aan hebben. De Mindshakes bezoeker kan wel meer wetenschappelijk onderbouwde content verwachten en een objectiever geluid van Bedrock-experts. Bedrock bezoekers kunnen op hun beurt weer meer opiniërende stukken verwachten zonder dat de Bedrock filosofie daarbij verloren gaat.

Stap voor stap

Haastige spoed is zelden goed en daarom zullen we het Mindshakes-publiek stapsgewijs laten kennismaken met Bedrock en andersom. Verwacht ten eerste dagelijks een relevant artikel op de Mindshakes Facebookpagina. Gaandeweg zullen verschillende oud Mindshakes-redacteuren ook de pen oppakken voor Bedrock om nieuwe content te produceren.

Voor vragen neem contact op met de redactie via [email protected]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken (en ontvang gratis het Grote Vegan Kookboek!)

Reageer op artikel:
Bedrock zet de stem van Mindshakes voort
Sluiten