Rosa Bertram
Rosa Bertram | LinkedIn Listen 24 apr 2020

Bedrock Talks bestaat 1 jaar! Dit waren de lessen en hoogtepunten

Over een bewust en gelukkig leven schrijven we bij Bedrock maar al te graag. Maar omdat we soms nét iets meer de diepte in willen op een bepaald gebied, maken we de podcastserie ‘Bedrock Talks’. In deze podcast gaan we in gesprek met experts op het gebied van bewust, gelukkig en duurzaam leven. Deze keer hebben Rosa en Lisanne geen gast in de studio, want 1) dat mag niet vanwege de corona-maatregelen 2) Bedrock Talks bestaat precies 1 jaar! Komt dat even goed uit. We blikken terug op een jaar vol lessen.

Time flies when you’re having fun. Nou dat blijkt wel, want er zijn alweer 11 Bedrock Talks-podcasts geweest en dat betekent dat Bedrock Talks inmiddels 1 jaar bestaat! Daarnaast bereikten we in dat jaar 100.000 luisteraars dus ook dat moet gevierd worden.

De hoogtepunten van Bedrock Talks

In het afgelopen jaar kwam er een scala aan experts op het gebied van bewust, duurzaam en gelukkig leven voorbij. Van expert op het gebied van relaties tot verslavingen, van klimaatverandering tot meditatie en van minimalisme tot slapen. Je begrijpt: na een jaar aan lessen, werd het hoogtijd om stil te staan bij de hoogtepunten.

View this post on Instagram

Zeg, hoe goed slaap jij eigenlijk?😴 Slapen is zo standaard, dat we er bijna niet bij stilstaan dat het een enorme impact heeft op ons doen en laten en op ontzettend veel hersenfuncties. In de nieuwste podcastaflevering van Bedrock Talks vertelt somnoloog en slaapexpert Hans Hamburger dat je nog zo gezond kan leven en bewegen, maar als je niet genoeg slaapt dat allemaal weer te niet doet. Ook vroegen we of af en toe een nachtje écht zo erg is en of klopt het dat sommige mensen echt maar 6 uur slaap nodig hebben. Je hoort het allemaal in de nieuwste Bedrock Talks! En ook heel leuk: we mogen een FitBit Versa Lite weggeven aan het einde van de podcast. Hoe je meedoet, hoor je in de aflevering. Even luisteren dus! Check Spotify, iTunes of swipe omhoog in de Stories vandaag. Nighty night!⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #bedrockmagazine #bedrocktalks #podcast #winactie #fitbit #sleep #sleeping #slapen #slaap #podcasts #bedrock #podcastaflevering #somnoloog #slaapexpert #hanshamburger #healthy #health #gezond #gezondheid #fitbitversalight #win #listen #luisteren #luister #spotify #itunes #new #podcastepisode

A post shared by Bedrock (@bedrockmagazine) on

Dit keer geen expert bij ons aan de podcasttafel dus, maar een open en eerlijk gesprek tussen Rosa en Lisanne, blikken we terug op een jaar vol lessen (we delen we een persoonlijke top 5!) én we maken de winnaar bekend van de FitBit-winactie van de vorige podcastaflevering met slaapexpert Hans Hamburger.

Deze wil je niet missen dus!

Luister de nieuwe Bedrock Talks

De nieuwe aflevering van Bedrock Talks luister je nu op Spotify en iTunes. Vond je het een interessante aflevering? Laat dan vooral een review achter! We zijn super benieuwd wat je ervan vindt en ervan hebt opgestoken.

Eerder ging Bedrock Talks over…

Fan van onze illustraties? Download onze wallpapers (voor laptop en mobiel!)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang ze gratis in je inbox 👇

Reageer op artikel:
Bedrock Talks bestaat 1 jaar! Dit waren de lessen en hoogtepunten
Sluiten