Rosa Bertram
Rosa Bertram Listen 24 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Bedrock Talks bestaat 1 jaar! Dit waren de lessen en hoogtepunten

Over een bewust en gelukkig leven schrijven we bij Bedrock maar al te graag. Maar omdat we soms nét iets meer de diepte in willen op een bepaald gebied, maken we de podcastserie ‘Bedrock Talks’. In deze podcast gaan we in gesprek met experts op het gebied van bewust, gelukkig en duurzaam leven. Deze keer hebben Rosa en Lisanne geen gast in de studio, want 1) dat mag niet vanwege de corona-maatregelen 2) Bedrock Talks bestaat precies 1 jaar! Komt dat even goed uit. We blikken terug op een jaar vol lessen.

Time flies when you’re having fun. Nou dat blijkt wel, want er zijn alweer 11 Bedrock Talks-podcasts geweest en dat betekent dat Bedrock Talks inmiddels 1 jaar bestaat! Daarnaast bereikten we in dat jaar 100.000 luisteraars dus ook dat moet gevierd worden.

De hoogtepunten van Bedrock Talks

In het afgelopen jaar kwam er een scala aan experts op het gebied van bewust, duurzaam en gelukkig leven voorbij. Van expert op het gebied van relaties tot verslavingen, van klimaatverandering tot meditatie en van minimalisme tot slapen. Je begrijpt: na een jaar aan lessen, werd het hoogtijd om stil te staan bij de hoogtepunten.

Dit keer geen expert bij ons aan de podcasttafel dus, maar een open en eerlijk gesprek tussen Rosa en Lisanne, blikken we terug op een jaar vol lessen (we delen we een persoonlijke top 5!) én we maken de winnaar bekend van de FitBit-winactie van de vorige podcastaflevering met slaapexpert Hans Hamburger.

Deze wil je niet missen dus!

Luister de nieuwe Bedrock Talks

De nieuwe aflevering van Bedrock Talks luister je nu op Spotify en iTunes. Vond je het een interessante aflevering? Laat dan vooral een review achter! We zijn super benieuwd wat je ervan vindt en ervan hebt opgestoken.

Eerder ging Bedrock Talks over…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Bedrock Talks bestaat 1 jaar! Dit waren de lessen en hoogtepunten
Sluiten