Josephine Kay
Josephine Kay Better World 24 jan 2018

Volg je Bedrock op Facebook? Dan is het handig dit nú te doen

Facebook past constant zijn algoritme aan. Het nieuwe plan, dat elk moment in Nederland doorgevoerd kan worden, is om sites als Bedrock op een andere pagina te laden. Dit betekent dat je onze artikelen niet meer voorbij zult zien komen. Waarom? Zodat Facebook weer een plek wordt waar je hoofdzakelijk met je vrienden in gesprek gaat. Ga je Bedrock toch missen (snappen we), dan delen we graag deze simpele tip met je. Zo blijf je toch via Facebook op de hoogte van Bedrock! Allereerst, is het handig om Bedrock op Facebook te liken. (Ja, duh, maar toch even een mention voor de zekerheid). Gedaan? Oké, tijd voor stap twee.

Bedrock op Facebook als eerste zien

Waarschijnlijk ‘volg’ je onze Facebook-pagina ook al. Maar wat je nu kunt aanvinken, zodat we niet verdwijnen in de duistere hoekjes van het blauwe vriendenparadijs, is het knopje ‘see first‘ of ‘als eerste weergeven.’ Oké, dat was het. Nu ben je verzekerd van het laatste Bedrock-nieuws.

bedrock op facebook

Nieuwsbrief of notificaties

Bang dat je toch iets mist, of is Facebook niet meer echt jouw ding? Dan kun je je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief, die elke woensdag wordt uitgestuurd.

Je kunt er ook voor kiezen om de pushnotificaties voor Bedrock aan te zetten of gewoon elke dag Bedrock.nl bezoeken kan natuurlijk ook.

Mocht je nog opmerkingen of ideeën hebben hierover, don’t hesitate to mail us.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Volg je Bedrock op Facebook? Dan is het handig dit nú te doen
Sluiten