Rosa Bertram
Rosa Bertram Watch 4 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Video: in deze NSMBL-video beantwoorden we vragen over mental health & self-care

Wie wist dat Bedrock heel veel broertjes en zusjes had? Nog niet? Dan weet je dat nu! Van Manners tot Metro en van NRC tot NSMBL. Op die laatste lees je alles over lifestyle & fashion, maar ook regelmatig over feminisme en self-care. In de nieuwste NSMBL video beantwoorden Bedrock’s Rosa en Lisanne kijkersvragen omdat we snappen dat je in quarantaine-tijd met veel vragen zit!

Je zou denken dat quarantaine een tijd is voor rust, bezinning, meer slaap en meer sporten, maar het kan ook het tegenovergestelde doen.

Daarom besloten we kijkersvragen in te zamelen met ons zusje NSMBL die wij aan de hand van de kennis van gelukspsycholoog Josje Smeets en relatietherapeute Nynke Nijman stuk voor stuk uitgebreid beantwoorden.

Bedrock X NSMBL

In de Youtube video-serie NSMBL to the rescue deelt NSMBL een reeks van video’s ter inspiratie: van nieuwe hobby’s tot recepten en zelf kleding tie-dyen, en deze week: mentale gezondheid en self-care.

Daarom werden Bedrock’s Rosa en Lisanne ingeschakeld en doken we de diepte in. Want quarantaine was heus niet alleen maar leuk. Ook stress, onzekerheid, angsten, slapeloosheid en eenzaamheid speelden een grote rol voor velen.

Self-care & mentale gezondheid

Het is heel herkenbaar, maar wel heel vervelend om te kampen met mentale klachten, zoals stress en angsten. Daarom beantwoorden wij de kijkersvragen die via Instagram Stories zijn ingestuurd en leggen alles uit over mentale gezondheid in tijden van corona.

Slaap jij slecht, voel je je onrustig of soms eenzaam? Kijk de video dan voor tips en advies. We hopen je met deze video te helpen en te inspireren. En vooral willen we je vertellen dat het heel erg oké is als je je even wat minder voelt.

Hoe zorg je in deze gekke tijden extra goed voor jezelf? 

Meer self-care adviezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Video: in deze NSMBL-video beantwoorden we vragen over mental health & self-care
Sluiten