Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Luistervoer 2 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Bedrock meets Patrick Kicken: een podcast over non-dualiteit, carrière en burn-outs

Dat lees je goed: geen Bedrock Talks, maar Bedrock Meets. Een nieuwe podcastserie waarin Rosa & Lisanne mensen ontmoeten met een bijzonder verhaal. Er zijn namelijk zoveel mensen die op hun eigen manier de wereld een mooiere plek maken. Daar willen we graag alles over horen.

In de eerste aflevering van Bedrock Meets ontmoeten we radio-dj en podcastmaker Patrick Kicken. We praten over zijn podcast, non-dualiteit, stress, werkdruk en de switch die hij maakte in zijn carrière.

Bedrock Meets

Mensen die een bepaald project hebben opgepakt uit passie om de wereld te verbeteren, mensen met een te gekke bewuste onderneming, mensen die iets bijzonders hebben meegemaakt en mensen zoals jij en ik.

Eigenlijk heeft iedereen wel een bijzonder verhaal te vertellen en in Bedrock Meets gaan we maar al te graag in gesprek met mensen om meer te weten te komen over hen. Of ze nu wereldberoemd of een lokale held zijn.

patrick kicken
Bron: Patrick Kicken

Patrick Kicken over non-dualiteit

In deze aflevering ontmoeten we Patrick Kicken. Patrick is al sinds 1989 op de radio te horen en begon 10 jaar geleden zijn eerste podcast: Praten Over Bewustzijn. Samen met filosoof Paul Smit hebben ze spirituele gesprekken.

Daarnaast maakt Patrick ook de podcast Leven Zonder Stress (waar Rosa en Lisanne onlangs te gast waren!) en ondertussen heeft hij al zo’n 500 spirituele leraren, coaches en psychologen ondervraagd.

In Bedrock Meets zijn de rollen omgedraaid en vragen we Patrick het hemd van het lijf. Over onder andere zijn carrière als radio-dj, zijn interesse in non-dualiteit en – natuurlijk – leven met én zonder stress.

Luister Bedrock Meets

De eerste aflevering van Bedrock Meets luister je nu op Spotify en iTunes. Vond je het leuk om te luisteren? Laat dan een review achter en laat ons vooral weten wie je nog meer als gast terug zou willen horen!

Nog vragen voor Patrick of voor ons? Contact ons dan via Instagram of stuur een mailtje naar [email protected] Vinden we leuk!

Meer luisteren?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bedrock meets Patrick Kicken: een podcast over non-dualiteit, carrière en burn-outs
Sluiten