Rosa Bertram
Rosa Bertram Meditatie Week 23 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Doe mee aan Bedrock’s Meditatieweek van 26 augustus tot 1 september

Mediteren is goed voor héél veel dingen. Je kan je er niet alleen beter door concentreren, vermindert je stress en blijven je hersenen jonger, ook je worden je angsten en zorgen er minder door. Meditatie voor zweverige types? Dacht het niet! Daarom komen met met de toegankelijke ‘Bedrock Meditatieweek’ van 26 augustus tot 1 september.

Handig: Schrijf je onder aan dit artikel in voor de nieuwsbrief en ontvang alle meditaties na afloop direct in je inbox!

Mediteren kan je leren met de geleide Bedrock meditaties

Omdat wij denken dat de wereld er een stuk mooier uit zou zien als iedereen zou mediteren, delen we je met liefde fijne, geleide meditaties en informatie over de meditaties om lekker zelf aan de slag te gaan, wanneer en waar je maar wilt.

Lees ook: Voor iedereen die wil beginnen met mediteren: 5 basisinzichten die je kunnen helpen

Meditatie- en mindfulness coach Karianne Kraaijestein sprak speciaal voor de Bedrock Meditatieweek 7 geleide meditaties in met elk een ander doel:

  • Ademhaling
  • Meer focus
  • Liefde ontvangen
  • Liefde geven
  • Loslaten
  • Staande meditatie (handig voor op je werk!)
  • Dankbaarheid

De meditaties zijn erop gericht om de fijne vakantiegevoelens van de afgelopen maanden vast te houden en niet meteen in je werk- of studiepatronen te vervallen.

De meditaties duren elk zo’n 8 tot 10 minuten en kan je afspelen wanneer je wilt. Elke dag verschijnt de meditatie om 6 uur ‘s ochtends op de website mét een begeleidend artikel over de meditatie.

Wil jij meedoen aan de Bedrock Meditatieweek? Schrijf je onder aan dit artikel in voor de Bedrock Weekly en ontvang alle meditaties na afloop direct in je inbox!

Bron: Karianne Kraaijestein Karianne Kraaijestein

Yoga- en mindfulnessdocente

Karianne is een gecertificeerd yoga- en mindfulnessdocente en de oprichtster van YogaFest. Naast yogalessen geeft ze ook meditaties. Check haar website om op de hoogte te blijven van haar retreats, cursussen en meditatiesessies.

Bedrock Talks over de kracht van meditatie

Als kers op de taart gaat de podcast aflevering van Bedrock Talks deze maand óók over meditatie. Daarvoor hebben een hele bijzondere gast uitgenodigd, namelijk Josine van Vegchel. Zij is mindfulness trainer en oprichtster van de Medition PopUp in Amsterdam.

Haar missie is om mediteren toegankelijk te maken, het heeft namelijk ontzettend veel voordelen. We vroegen haar naar de voordelen, nadelen, het zweverige imago én ze geeft een heuse meditatie tijdens de podcast. Luisteren dus!

Je luistert Bedrock Talks over meditatie via Spotify of iTunes.

Win een meditatieles bij de Meditation PopUp!

Extra leuk: aan het einde van de podcast mogen we 10 (!) plekjes weggeven voor de meditatieklas van Josine op maandag 2 september om 19.00u in Lab 111 (Arie Biemondstraat 111) in Amsterdam. Hartstikke leuk als je er – samen met ons – bij bent!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Doe mee aan Bedrock’s Meditatieweek van 26 augustus tot 1 september
Sluiten