Bedrock – Het Boek ligt bijna in de winkels!

Hoe gaan we om met de dagelijkse stroom prikkels? Hoe beïnvloeden vriendschappen en liefdesrelaties ons? Hoe kunnen we écht gezond leven? Hoe kom je toe aan jezelf? En hoe zorg je ook voor de wereld om je heen als je eigen agenda uitpuilt? 

Samen met Bedrock-hoofdredacteur Josephine Kay verzamelde Nina Pierson wijze woorden, ervaringen en worstelingen van gerenommeerde wetenschappers, psychologen en ervaringsdeskundigen, waaronder Alain de Botton, Jan Geurtz en Eckhart Tolle in Bedrock’s eerste boek.

Dit rijkgeïllustreerde boek geeft je middels grappige columns, interessante weetjes en artikelen van experts alle bouwstenen die je nodig hebt, zodat je vol zelfvertrouwen keuzes kunt maken.

‘Wat we sinds de oprichting van Bedrock hebben gemerkt, is dat er behoorlijk veel informatie te vinden is over tal van verschillende onderwerpen. Van gezonde voeding tot mindfulness. En van de opwarming van de aarde tot het hebben van een langdurige liefdesrelatie. Hoe zie je tegenwoordig door de bomen het bos nog? Voor ons genoeg aanleiding om het voor onze lezers inzichtelijk te maken door het kaf van het koren te scheiden. Wat zeggen de grote denkers van dit moment, en zijn er belangrijke nieuwe inzichten?’ – Nina & Josephine

Op deze manier kun je óók offline genieten van Bedrock.

Ja, ik wil ‘m!

Vanaf 12 september ligt het boek in de winkels, maar je kunt ‘m nu al hier reserveren op Bol.com.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Bedrock – Het Boek ligt bijna in de winkels!
Sluiten