Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Better World 12 dec 2017

Bedrock – Het Boek is het perfecte kerstcadeau!

Als je zelf al een tijdje bezig bent met bewuster en duurzamer leven, krijg je op een gegeven moment waarschijnlijk ook de neiging om anderen daarbij te betrekken. Je houdt hele betogen tegen je ouders over waarom ze geen vlees moeten eten en appt je beste vriendin elke dag meditatietips. Volgende stap: een bewust kerstcadeau voor ze kopen. Stiekem weet je omgeving namelijk ook wel dat ze gezonder en bewuster moeten leven, of het nu is om hun eigen leven beter te maken of om de planeet van de ondergang te redden. Maar wat nou als ze niet weten waar ze moeten beginnen? Dan kun jij wel tips gaan geven over minimalisme, psychologie, gezond eten en duurzaamheid, maar ons boek kan ook een mooi duwtje in de rug zijn om gewoon te beginnen.

Bedrock – Het Boek is een bundel van de beste artikelen van onze site, plus nog een heleboel extra stukken. Het staat vol wijze woorden, ervaringen en worstelingen van gerenommeerde wetenschappers, psychologen en ervaringsdeskundigen.

Er staan allerlei onderwerpen in waar we op Bedrock ook over schrijven, van duurzaamheid tot liefde en van verzorging tot mindfulness. Hoe gaan we om met de dagelijkse stroom prikkels? Hoe beïnvloeden vriendschappen en liefdesrelaties ons? Hoe kunnen we écht gezond leven? Hoe kom je toe aan jezelf? En hoe zorg je ook voor de wereld om je heen als je eigen agenda uitpuilt?

Koop ‘m hier

Kortom: 221 bladzijden vol mogelijkheden tot persoonlijke groei (en dus het perfecte kerstcadeau). Er is inmiddels al een derde druk! Bewuster leven hoeft niet moeilijk te zijn, je moet het gewoon in kleine stapjes doen. En wanneer kun je daar nou beter mee beginnen dan in het nieuwe jaar? Bedrock – Het Boek is beschikbaar online en bij de betere boekhandel.

Meer Bedrock

Hier vind je duurzame cadeaus voor Sinterklaas en Kerst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Bedrock – Het Boek is het perfecte kerstcadeau!
Sluiten