Nina Pierson
Nina Pierson Body 13 dec 2017

De Bedrock yogalegging: het nieuwste Bedrock-product

Na een succesvolle samenwerking met The Cold Pressed Juicery die leidde tot de Bedrock Juice (die overigens nog steeds verkrijgbaar is en zeker in deze koude wintermaanden de perfecte immuunbooster is), en met Spectrum Uitgevers die leidde tot Bedrock – het Boek zijn we klaar voor ons derde product die we vandaag met trots lanceren: de Bedrock x Deblon-yogalegging.
Bedrock is onlosmakelijk verbonden met goed voor jezelf zorgen. Dat begint met ruimte maken om te voelen wat goed voor je is en waar je gelukkig van wordt. Dat doe je door in contact te komen met jezelf. Eén van de manieren om contact te leggen is door het beoefenen van yoga en meditatie. Dat het derde product dat wij onder Bedrock Labels wilden uitbrengen een yogalegging was stond dus als een paal boven water.

Bedrock loves Deblon Sports

We hoefden niet lang te zoeken naar de perfecte partner want Deblon Sports was al vaker op de redactie van Bedrock voorbij gekomen. Deblon Sports is een boutique sport en casualware label van de jonge ondernemende vrouwen Marjolein Buss en Celine Brinkgreve. Hun producten kenmerken zich door bijzondere stoffen van hoge kwaliteit (waardoor leggings jarenlang meegaan), maar ook voor hun liefde voor ontwerpen en gedrevenheid in het creëren van een fairtrade supply chain. De producten van Deblon Sports worden met passie en een lach in een mooi naai-atelier in Brazilië gemaakt.

Deblon’s Celine reist meerdere keren per jaar op en neer tussen Amsterdam en hun productieland Brazilië. Zo vertelt ze: “Het geeft heel veel voldoening om creatieve ideeën rechtstreeks te vertalen naar de werkelijkheid en dan nog wel naar een eindproduct waar je vrouwen gelukkig mee maakt. Vrouwen voelen zich mooi en trots als ze onze producten dragen. Het geheim zit hem in de fijne stof die extra veel support geeft aan het vrouwelijk lichaam en die jaren lang mooi blijft. Ik ben trots op ons fairtrade productieproces. Hoe mooi is het om een prachtig product te maken waarmee je ook nog iets goeds doet voor de wereld.”

Over de Bedrock Legging

Bedrock’s mede-oprichter Nina Pierson ging met de dames van Deblon om de tafel. Nina vertelt daarover: “Eigenlijk kwamen we al vrij snel tot de conclusie dat we het thema ‘natuur’ wilden laten terugkomen. De laatste tijd ben ik door documentaires als Chasing Coral, Racing Exctintion en A Plastic Ocean steeds dieper geraakt door hoe wij mensen de prachtige natuur misbruiken en kapot maken. Gelukkig zie je tegelijkertijd steeds meer initiatieven die zich hard maken voor het herstel en behoud van de natuur. Daarom vonden we het mooi om met de Bedrock-legging een ode aan de natuur te brengen om zo hopelijk ook de bewustwording te vergroten voor de relatie die wij mensen hebben met de natuur.” Celine vult Nina aan: “De Palm-legging is een perfecte afspiegeling van de filosofie van onze beide merken. Ik vind dat de legging straalt net als Nina en haar fijne energie.”

6 routine yoga tutorials

Hoe kunnen we deze productlancering beter vieren dan met zes korte yoga-tutorials? We bundelden hiervoor de krachten ineen met de boutique yogaschool Mangalam Yoga & Meditation Studio dat wordt gerund door de moeder van Nina. Samen ontwikkelden wij zes korte routines van ieder vijf minuten zodat er geen ‘geen tijd’ excuus meer kan zijn. Je kunt de routines eindeloos herhalen zodat je een practice creëert waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Nina: “Het was zo leuk om met mijn moeder Monica samen te werken aan deze tutorials. We zijn ons ervan bewust dat het wel heel erg kort is en dat je juist de tijd en ruimte mag nemen om yoga te beoefenen. Maar het was voor mij ook belangrijk om mensen te inspireren die misschien nog nooit yoga hadden gedaan. Zelf vind ik, als redelijk ervaren yogi, de oefeningen die we hebben samengesteld juist fijn om te doen. Zeker met een drukke baan en jonge dochter heb ik weinig tijd voor mezelf. Door het iedere dag even te doen vergroot ik mijn motivatie om het vaker en langer te doen.” En hierbij de eerste tutorial:

Koop ‘m hier

Wil je de limited edition Bedrock yogalegging? Je koopt hem hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De Bedrock yogalegging: het nieuwste Bedrock-product
Sluiten