Dit wil je niet missen: Bedrock, Instock, CoCosa en de Plastic Soup Foundation spreken op dit event

Bij Bedrock staan we voor een bewust leven: bewust met jezelf, maar ook met de wereld omgaan. Duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Met liefde schrijven we verhalen over wat er speelt in de wereld op het gebied van klimaatverandering, de plastic soep en most important: we vertellen je wat jíj hieraan kan doen. Daarom mogen we op het groene evenement Green In Every Scene spreken, en jij kan erbij zijn!

Green In Every Scene is een event van The Media Nanny & Epicenter over duurzaamheid in muziek, mode en de food-industrie. Vrijdag 1 maart 2019 spreken we samen met Instock, Cocosa en de Plastic Soup Foundation over deze onderwerpen. Wat kan je verwachten?

Waarom Green In Every Scene?

Als we onze aarde leefbaar willen houden, zullen we allemaal – elke branche – duurzame stappen moeten ondernemen. Hoe maak je als bedrijf zo min mogelijk impact? Maar ook als individu kan je letten op jouw impact. Onlangs kwamen wetenschappers met een nieuw dieet waarmee we in 2050 ieder mens gezond en duurzaam zouden kunnen voeden, met oog op de opwarming van de aarde en de groeiende bevolking.

Green In Every Scene is een Nederlands initiatief dat een kijkje in de groene keuken geeft van, zoals de naam al zegt, elke scene. Zo stond op de eerste editie het team van modehuis G-Star RAW op het podium en vertelden zij wat duurzaamheid voor hen betekent. Een soms lastige kwestie omdat de mode-industrie één van de vervuilendste ter wereld is. Pionier van duurzaamheid in de festival-scene sprak over hoe bijna álles duurzaam is aan hen bedrijf: DGTL.

Luister naar inspirerende talks

Nu is het onze beurt. Op vrijdag 1 maart staat Bedrock Magazine op het podium om te spreken wat duurzaamheid voor de wereld, ons en onze lezers betekent. We vertellen het verhaal over onze rol als online medium, de belangrijkste thema’s die nu spelen en natuurlijk: wat kan jíj doen om bewuster te leven? En dat is makkelijker en leuker dan je misschien denkt.

Maar, we staan daar natuurlijk niet alleen. We delen het podium onder andere met het duurzame restaurant Instock, Nederlands voorloper in het tegengaan van voedselverspilling in de horeca.

Op een heel ander gebied, dat van ‘dingen leren met je handen’, vertelt CoCasa over hoe je duurzaamheid kan leren door middel van workshops (hoe bouw je je eigen wormenhotel bijvoorbeeld?). Ook spreken ze over werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Pionier in de zero-waste-beweging en waarvan de missie letterlijk is om al het plastic uit de zee te vissen, is de Plastic Soup Foundation. Zij vertellen over hun missie, de mogelijkheden en mooie plannen voor de komende tijd.

Aan het einde van de talks is er een heuse pubquiz waarin de sprekers het publiek testen over hun oplettendheid en kennis over duurzaamheid. En daar kan je leuke prijzen mee winnen!

Jij kan erbij zijn!

Wil jij er bij zijn? Schrijf je dan gratis in via deze link, er is plek voor maximaal 100 mensen.

Dit is het programma:
15:00u: ontvangst
15:30u: start
18:00u: pubquiz
18:30u: borrel

Green In Every Scene
Vrijdag 1 maart 2019
15:00u tot 19.00u
Locatie: Epicenter Amsterdam
 Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Dit wil je niet missen: Bedrock, Instock, CoCosa en de Plastic Soup Foundation spreken op dit event
Sluiten