Maannomade
Maannomade Spirituality 16 sep 2019

Astrologie-agenda van 16 tot 22 september: je wekelijkse update van de sterren

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 16 september

Vandaag is de laatste dag om nog te knallen met de energie van Ram. Altijd een fijne start van de week doordat de motivatie hoog is. Het wordt zo een stuk makkelijker om te beginnen aan de lastigere of stomme taken die je het liefst uitstelt. Daarnaast kan je ook impulsiever zijn, maar dat zorgt er wel voor dat je weer risico’s durft te nemen om buiten je comfortzone te stappen.

Dinsdag 17 & woensdag 18 september

Na de onvermoeide energie van Ram is het tijd om het weer een beetje rustiger aan te doen. Stier is een echte levensgenieter die het zich graag comfortabel maakt en het iets rustiger aan doet. Kruip dus gerust op de bank met een maskertje, lekker eten en je favoriete zachte dekentje om jezelf te verwennen. Dat mag best weleens, maar blijf niet te veel thuis.

Must read: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Door de nuchtere energie van Stier is het fijn om ook verder te kijken naar nieuwe talenten of hobby’s, want met het doorzettingsvermogen van Stier kan je álles leren!

Donderdag 19 tot zaterdag 21 september

Tijd om even afscheid te nemen van je favoriete zachte dekentje en je weer onder de mensen te begeven met de transitie van maan naar Tweelingen. Tweelingen is soms een tikje rusteloos, maar vooral spontaan, aanwezig en onvermoeid nieuwsgierig.

Ga er op uit, leer nieuwe mensen kennen of besteedt juist weer aandacht aan de mensen die je wellicht al een tijdje uit het oog bent verloren. Je bent nu een topper in multitasking dus zorg dat je de rusteloze energie van Tweelingen goed inzet om veel gedaan te krijgen. Rusten komt wel weer met maan in Kreeft.

Zondag 22 september

Na een druk weekend is het tijd om weer thuis uit te rusten met de energie van maan in Kreeft. We willen graag voor onszelf zorgen maar nog meer voor anderen om ons heen. Ga lekker een cake of taart bakken en deel die met de lieve mensen om je heen.

Onze emoties zijn sterker maar dit maakt het een goed moment om deze emoties juist te uiten en te delen. Geniet nog van je zondag, want de week begint weer snel.

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astrologie-agenda van 16 tot 22 september: je wekelijkse update van de sterren
Sluiten