Maannomade
Maannomade Mind 7 okt 2019

Astrologie-agenda van 7 tot 13 oktober: dit kan je verwachten van de sterren

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 7 oktober

Het is business time, met de maan in Steenbok. Steenbokken hebben de reputatie enorm saai te zijn. Alleen maar gefocust zijn op hard werken, verder komen en allerlei toekomstplannen die andere sterrenbeelden niet eens willen begrijpen. Maar Steenbok is veel meer dan dat.

Een sterrenbeeld dat ervoor zorgt dat we ons goed kunnen gaan focussen, het grote pad kunnen zien en onze emotionele bagage even buiten de deur laat. We krijgen ook voor datgene dat er echt toe doet en durven ons er ook aan toe te zetten. Een goede start van de week zo!

Dinsdag 8 oktober

Wanneer de planeet van liefde en relaties in aanraking komt met de energie van sterrenbeeld Schorpioen, is het tijd om je klaar te maken voor wat shit dat omhoog komt. Geen echte shit natuurlijk, maar wel problemen die al een tijdje onder het oppervlak hebben gelegen.

Lees ook: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Met de energie van Schorpioen, die echt niet alleen maar negatief is, worden we gedreven om te gaan kijken naar diepere betekenissen. Deze reis is niet altijd makkelijk, hens de transformatie die Schorpioenenenergie met zich meebrengt.

Door verder te kijken dan het oog ziet, dieper op je gevoelens in te gaan, leer je een nieuwe kijk op je relaties te krijgen. Een fijne kans om dichter tot elkaar te komen, of te besluiten wanneer het genoeg is geweest. Daarnaast, door de sensitiviteit van Schorpioen wordt je ook op seksueel vlak meer verbonden en kan het slechte weer best een leuk excuus zijn om langer in bed te blijven liggen.

Woensdag 9 oktober t/m vrijdag 11 oktober

Tijd voor wat luchtige, maar rebelse energie. Maan in Waterman zorgt voor spontane energie die wel houdt van buiten de lijntjes kleuren. Waarom het saaie pad nemen als het pad ernaast veel spannender lijkt? Met Waterman staan we volledig open voor nieuwe ervaringen, nieuwe ideeën maar ook nieuwe gedachten die ons helpen om intellectueel te versterken. We delen dit graag met anderen, die we graag helpen en ook verder willen brengen.

Lees ook: Waarom het belangrijk is dingen voor jezelf te doen, júíst als je een (jonge) moeder bent

Een fijne energie voor netwerken maar ook om te gaan brainstormen over nieuwe plannen of om juist uit je normale routine te komen. Neem eens een andere route naar je werk of studie, why keep it boring?

Zaterdag 12 oktober

Met de shift van de maan naar Vissen, maken we ons klaar voor het einde van een maancyclus. Een periode van afsluiting waarbij onze zintuigen en emotionele receptoren even flink open staan. We voelen meer maar beleven ook meer. En daardoor kunnen we soms blijven ronddwalen on onze gedachten, bij onze problemen maar ook de problemen die anderen om ons heen hebben. Gebruik het weekend om tot jezelf te komen of om lekker creatief je gedachten te verzetten.

Zondag 13 oktober

Elke volle maan is anders, en ongeacht je sterrenbeeld, ervaren we allemaal de energie van volle manen. Maar, volle manen in Ram zijn weer net een tikje anders dan die we normaal ervaren. Waar sommige volle manen qua energie erg vermoeiend kunnen zijn, kan Ram ons meer energie gaan geven.

Ram, een vurig sterrenbeeld staat bekend om zijn onvermoeibare doorzettingsvermogen en eeuwig durende motivatie om nieuwe dingen te starten. Met deze volle maan vanavond wordt het vuurtje in ons aangewakkerd door Ram, het vuurtje dat in ons brand en ons weer connect met datgene dat we écht belangrijk vinden in het leven.

Stel je open voor de energie, mediteer of neem een lange douche of bad (geen slecht idee met het weer) en ga na of je nog op het juiste pad bent. Voelt dit goed? Ga na waar je energie van krijgt en volg je hart, want dat stemmetje in je hoofd zal altijd blijven zeuren…

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Astrologie-agenda van 7 tot 13 oktober: dit kan je verwachten van de sterren
Sluiten