Maannomade
Maannomade Spirituality 28 okt 2019

Astro-agenda van 28 oktober tot 3 november: maak je klaar voor vrolijke en positieve energie

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 28 oktober

Vandaag pikken we nog een beetje Schorpioenen-energie mee met de maan die alleen vandaag nog in dit intense teken staat. Gebruik vandaag om rustig te ontwaken en wat extra aandacht aan jezelf te besteden. Maar, wees lief en open naar jezelf toe.

Geef jezelf de vrijheid en de liefde om te werken aan de problemen waar je tegenaan loopt en ruil je slechte gewoontes in voor betere gewoontes die je meer geluk zullen brengen.

Lees ook: Moeite met een balans vinden? Met deze 6 gewoontes blijf je georganiseerd

Dinsdag 29 oktober tot donderdag 31 oktober

Met de maan in Boogschutter komt er na een pittige week, weer een bom van vrolijke en positieve energie. Heel fijn aan deze energie is het ruimdenkende, hierdoor komen we makkelijker met nieuwe ideeën en kijken we juist naar alle mogelijkheden, in plaats van alle beren op de weg.

Ook interessant: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

We hebben behoefte aan nieuwe prikkels, interessante gesprekken en letterlijk dingen doen. Een beetje onrust kan tevoorschijn komen, Boogschutters kunnen slecht stil zitten.

Vrijdag 1 november & zaterdag 2 november

Dit weekend kan wat saaier zijn dan de weekenden die je hebt als de vrolijke (en tikkeltje dramaqueen) Leeuw z’n energie op de maan laat vallen.

Tijdens maan in Steenbok worden we een stukje voorzichter. Dit aardse teken houdt zich niet zo bezig met alle emoties om zich heen en is vooral lekker praktisch. Risico’s nemen is nu niet zo leuk, want met de Steenbok energie worden we voorzichtiger en zijn we ook een stukje pessimistischer.

Wel weten we heel goed wat we willen en zijn we goed gemotiveerd om te werken en denken aan nieuwe projecten. Niet je typische weekend, maar een beetje serieuze energie is nooit een slecht idee.

Zondag 3 november

Met de energie van maan in Waterman willen we VRIJHEID! En niet een beetje ook. Het liefst gooien we de plannen om en doen we alleen maar dingen waar we ons toe gedreven voelen. Naast vrijheid doen we ook graag dingen met anderen, teamwork staat centraal en het liefst wissel je graag ideeën uit.

Pak lekker een kop chai bij je favoriete tentje om bij te kletsen met de lieve mensen om je heen. Na de serieuze energie van Steenbok is deze sociale energie erg welkom!

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 28 oktober tot 3 november: maak je klaar voor vrolijke en positieve energie
Sluiten