Maannomade
Maannomade Spirituality 14 okt 2019

Astrologie-agenda van 14 tot 20 oktober: deze energie kan je verwachten van de sterren

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 14 oktober tot woensdag 16 oktober

Na de nieuwe maan van gisteren, is het tijd om weer even tot jezelf te komen met maan in Stier. Met het aarde element van Stier worden we ons weer bewust van onze zintuigen en willen we optimaal genieten. Zet een fijn muziekje op en laat je gaan, ga Netflixen met een ultiem zacht dekentje of trek na je werk even het park in om de herfstgeur op te snuiven.

Gebruik je zintuigen en kom in de relaxmodus. Focus je de komende dagen ook maar op één taak tegelijk, want met de langzame maar doelgerichte energie kan je pas echt meters maken als je niet continu wordt afgeleid.

Lees ook: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Donderdag 17 oktober & vrijdag 18 oktober

Na wat rustige dagen, zorgt maan in Tweelingen voor een drang naar stimulatie. We hebben meer moeite om stil te zitten en hebben een honger naar prikkels. Kom van de bank af, ga sporten (sorry!) of spreek gezellig met anderen af.

De sociale eigenschappen van Tweelingen zullen zorgen voor een leuke avond met een luchtige touch. Qua werk kan je het beter rustiger aan doen, want concentreren is drama.

Zaterdag 19 oktober & zondag 20 oktober

Dit weekend is perfect om het rustiger aan te doen en even uit het haastige ritme te komen. De Waterenergie van maan aan in Kreeft zorgt er voor dat we onze emoties heftiger zijn en we meer behoefte hebben aan rust. Door deze gevoeligheid kan het voelen alsof alles je even te veel wordt of dat je de emoties van anderen sterk aanvoelt.

Een goed moment om je terug te trekken en tijd door te brengen met de lieve mensen om je heen. Even een social media-vrij weekend is ook een goed plan…

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astrologie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astrologie-agenda van 14 tot 20 oktober: deze energie kan je verwachten van de sterren
Sluiten