Maannomade
Maannomade Spirituality 24 jun 2019

Astro-agenda van 24 – 30 juni: verwacht een rustig week (na de drukte van vorige week)

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade. Na de flinke shifts van vorige week, zullen we in iets rustiger vaarwater komen.

Maandag 24 juni

We starten de week nog met een maan in Vissen, het sterrenbeeld dat bekend staat om zijn dromerige vibe. We zijn weer in contact met onze eigen zintuigen en gevoelens waardoor we ons wazerig voelen. Begin de maandag dus rustig, met de transities van deze week wordt je weer op scherp gezet straks!

Dinsdag 25 juni

We hebben genoeg gehad van dromerige Vissen. Goed om te helen maar niet echt handig om iets gedaan te krijgen. Het kan best even als een shift voelen, van rustig Vissen naar een erg actief sterrenbeeld. Met maan in Ram willen we knallen, worden we direct, impulsief en voelen we ons eigenlijk herboren. Niet gek, want Ram is het eerste sterrenbeeld van de cyclus. We willen graag met iets nieuws starten en zijn daarbij extra inventief. Fijn om de week een dag later te starten en wat achterstallig werk in te halen of om alvast een voorsprong in te zetten.

Lees ook: Astrologie in een modern jasje: een korte uitleg van Bedrock’s astroloog

Woensdag 26 juni

Ben je klaar om je mond écht even open te trekken? Met de transitie van onze favoriete communicatieplaneet Mercurius naar Leeuw durven we allemaal te brullen om onze doelen te bereiken. Toen Mercurius nog in Maagd stond, waren we een stuk voorzichtiger met onze gesprekken om toch meer de vrede te bewaren en onze emoties goed onder woorden te brengen. Nu met Leeuw gaan we dat anders aanpakken. Leeuw is een stuk directer en kan scherp uit de hoek komen. We weten precies hoe we het verhaal moeten inpakken om indruk te maken en zelfs de  muurbloempjes zullen zich nu naar de voorgrond brengen. We voelen ons zelfverzekerder en durven ons meer uit te spreken.

Must read: De energie van de maan: zo werk je ermee

Socialiteit is één van Leeuws eigenschappen en we voelen ons dus zeker thuis in de gesprekken met anderen. Een fijne energie om te bonden met anderen of om voor jezelf op te komen en duidelijk te maken wat je nou écht nodig hebt. Minder goede energie als je geen gelijk hebt, want de trots van Leeuw kan best eens gekrenkt zijn om daadwerkelijk fouten toe te eigenen. En zeker niet als je boodschappen voorzichtig moet brengen om niemand te kwetsen.

Donderdag en vrijdag  27 & 28 juni

Na een paar dagen te hebben geknald, zorgt maan in Stier ervoor dat we weer in contact komen met onze zintuigen en comfort. Yoga kan hierbij extra fijn zijn om van je lichaam te genieten. De behoefte aan stabiliteit en comfort is groot, dus een avond Netflixen met lekker eten en fijn gezelschap is de allerbeste remedie. Materialisme speelt ook weer op, dus mocht je aan het sparen zijn dan zijn dit geen goede dagen om te gaan shoppen want Stier houdt wel van een beetje luxe.

Zaterdag en zondag 29 & 30 juni

Met de maantransitie naar Tweelingen staat dit weekend in het teken van luchtigheid, spontaniteit maar ook een gekke behoefte voor verandering. Perfect voor een spontane date night of om een dagje met vriendinnen af te spreken. De communicatie ligt vooral op de koetjes en kalfjes, emotionele gesprekken zijn niet echt favoriet bij Tweelingen. Houdt er rekening mee dat je een beetje wispelturig kan zijn, nu beslissingen maken is niet echt een goed idee.

De Maannomade schrijft op Bedrock over moderne astrologie, want door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Luister nu ook naar Bedrock

Ben je – net als wij – op zoek naar een gelukkig en gezond leven, maar zie je soms door de bomen het bos niet meer? Dan is onze podcast Bedrock Talks een perfecte match voor jou! Rosa en Lisanne interviewen in de tweede aflevering orthomoleculair voedingsdeskundige Anna de Meulmeester.

Spoiler: Anne geeft het antwoord op de vraag hoe je nou écht gezond leeft, helpt voedingsmythes de wereld uit én onthult hoe je bepaalde ziektes zou kunnen voorkomen door het eten van de juiste voeding!

Tip: Luister en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 24 – 30 juni: verwacht een rustig week (na de drukte van vorige week)
Sluiten